Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ennakoi äänestyksiä Sastamalan kouluesityksistä – ”Kyllähän se totuuden nimissä on realismia” - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ennakoi äänestyksiä Sastamalan kouluesityksistä – ”Kyllähän se totuuden nimissä on realismia”

Kouluinvestoinnit ovat puhuttaneet luottamushenkilöitä jo etukäteen. Pertti Hakanen (kesk) sanoo, että valtuustoryhmien kesken ei ole haettu yhteistä linjaa, vaan lisätty tietoa.

Sastamalan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pertti Hakanen (kesk) sanoo, että sopeutustoimia vaadittaneen jatkossakin kaupungissa, jotta isot investoinnit voidaan toteuttaa.

26.11. 9:15

Sastamalan lähivuosien koulupäätökset puhuttavat mitä todennäköisimmin kaupungin luottamushenkilöitä laajasti, ennen kuin ensi vuoden talousarvio ja vuosien 2023-2024 suunnitelma on vahvistettu.

Torstaina julkistettu talousarvioesitys määrittelee miljoonainvestoinnit Mouhijärven yhteiskoululle ja Sylvään taitotalolle sekä vahvistaa palveluverkkosuunnitelman linjauksen Äetsän koulun lakkauttamisesta heinäkuussa 2024. Jälkimmäinen ja myös Marttilan koulun lakkautussuunnitelma ovat herättäneet jo tänä syksynä runsaasti kansalaiskeskustelua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos