Tyrvään Sanomien aluevaalikone on nyt auki – Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Keillä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee Tyrviksen vaalikone ja testaa! Yleisten ja arvokysymysten lisäksi vaalikoneessa on Pirkanmaan hyvinvointialuetta koskevia ajankohtaisia kysymyksiä. Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa. Pääset käyttämään konetta tässä jutussa olevasta linkistä.

16.12.2021 9:35

Tyrvään Sanomien vaalikone on julkaistu! Pääset käyttämään aluevaalien 2022 vaalikonetta tästä linkistä.

Voit aloittaa vaalikoneen käyttämisen myös suoraan tästä jutusta.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi Pirkanmaalta tai muualta Suomesta. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Vaalikoneessa oli jo yli 4 000 ehdokkaan vastaukset koko maasta. Lisää tulee koko ajan. Yhteensä aluevaaliehdokkaita on reilut 10 000. Pirkanmaalta vaalikoneeseen on vastannut jo yli 400 ehdokasta. Ehdokkaat voivat yhä vastata vaalikoneeseen.

Tyrvään Sanomien vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa sekä lukuisat Sanoman paikallismediat, esimerkiksi Valkeakosken Sanomat, Jämsän Seutu, Nokian Uutiset, KMV-lehti, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä, arvokysymyksiä ja lisäksi hyvinvointialuekohtaiset kysymykset Pirkanmaalta.

Vaalikone julkaistiin torstaiaamuna 16. joulukuuta. Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä aluevaalilautakunnalle oli 14. joulukuuta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Ehdokas, toimi näin

Jos olet aluevaaliehdokas, mutta et ole vielä saanut pääsyä vastaamaan etkä ole löytänyt vastauslinkkiä sähköpostistasi, toimi seuraavasti:

Puolueen ehdokas: ota yhteyttä omaan puolueeseesi.

Valitsijayhdistyksen ehdokas: pyydämme yhdistykseltä yhteydenottoa sähköpostilla osoitteeseen vaalikone@sanoma.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos