Vuoden 2021 viimeisinä päivinä Pirkanmaalla luvassa lunta ja tihkusadetta - Uutiset - Tyrvään Sanomat

Pirkanmaalle on annettu varoitus huonosta ajokelistä keskiviikkona: Lumisateen seassa jäätävää tihkua, tiet liukkaita ja lumi pöllyää

Keskiviikkona ja torstaina mittarit ovat vielä miinuksen puolella, mutta perjantaina lämpötila nousee plusasteiden puolelle.

Tampereella satoi lunta sakeasti keskiviikkoaamuna kello 6. Tiet olivat paikoin hyvin liukkaita ja väylillä pöllysi lumi.

29.12.2021 8:23

Lähivuorokausien aikana Pirkanmaalle on luvassa huonoa säätä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Helena Laakso kertoo.

Ilmatieteen laitos varoittaa, että keskiviikkoaamuna lännestä leviää lumisade, jonka takia ajokeli on paikoin huono.

Tieliikennekeskus Fintraffic kertoi keskiviikkoaamuna, että ajokeli on erittäin huono maan eteläisessä ja keskisessä oassa. Sakeat lumikuurot ja pöllyävä lumi saavat ajokelin erittäin huonoksi ja tiet liukkaiksi. Sama oli huomattavissa myös Pirkanmaalla.

Keskiviikkona ja torstaina maakuntaan on luvassa ajoittaista lumisadetta, jonka joukossa voi olla myös jäätävää tihkusadetta. Pakkasta on muutama aste.

Perjantaina uudenvuodenaattona sää on pilvinen, ja myös silloin voi esiintyä tihkusateita. Lämpötila nousee hieman nollan yläpuolelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos