Mouhijärvellä pääsee rokotukselle ilman ajanvarausta – ”Hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen”

Sastamalassa jaetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta jatkossa myös Mouhijärvellä.

Mouhijärven terveysasemalla järjestetään ensimmäinen walk in -koronarokotuspäivä torstaina 13. tammikuuta.

6.1. 18:00

Ilman ajanvarausta järjestettävät koronarokotuspäivät ovat olleet Sastamalassa suosittuja. Sastamalan joukkorokotuspisteellä Vinkissä on rokotettu enimmillään runsaat tuhat ihmistä yhden walk in -rokotuspäivän aikana.

Nyt walk in -rokotukset ilman ajanvarausta laajenevat myös Mouhijärvelle. Sastamalassa rokotuksista vastaava lääkäri Jaana Haapala kertoo, että laajentamalla walk in -rokotuksia pyritään helpottamaan rokotukselle hakeutumista ja näin parantamaan rokotuskattavuutta.

Mouhijärven neuvolassa järjestetään ensimmäinen koronarokotuspäivä ilman ajanvarausta torstaina 13. tammikuuta. Rokotuksia jaetaan kello 8–15.

Vinkin rokotuspisteellä Vammalassa walk in -päivät ovat toisinaan aiheuttaneet ruuhkia. Onko ruuhkiin ja jonottamiseen varauduttu Mouhijärvellä? ”Rokotteiden kysyntä on tällä hetkellä suurta, joten on mahdollista, että myös Mouhijärvellä on walk in -päivinä ruuhkaa. Rokotukselle tulijoiden on hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen”, Haapala sanoo.

Kaikille paikalle tulijoille pyritään Haapalan mukaan kuitenkin tarjoamaan rokote.

Mouhijärvellä järjestetään walk in -rokotuspäiviä tällä tietoa ainakin torstaisin 13. ja 20. tammikuuta sekä 3. helmikuuta.

Vinkin vapaa-aikakeskuksessa walk in -rokotuksia on seuraavasti: tiistai 11.1. klo 11-18, torstai 13.1. klo 11-18, tiistai 18.1. klo 11-18, torstai 27.1. klo 11-18, tiistai 1.2. klo 11-18 ja torstai 3.2. klo 11-18.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos