Hanna Peltokangas on nimitetty Kalaneuvos Oy:n, Martin Kala Oy:n ja Nordic Trout-konsernin henkilöstöjohtajaksi

Peltokangas aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1. maaliskuuta 2022.

”Odotan suurella innolla, että pääsen yhdessä työntekijöiden kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Hanna Peltokangas kertoo tyytyväisenä.

13.1. 9:51

Kalaneuvos ja Nordic Trout ovat nimittäneet Hanna Peltokankaan konsernien henkilöstöjohtajaksi, Kalaneuvos tiedottaa.

Peltokangas on viimeiset kymmenen vuotta ollut Ejendals Group AB:n palveluksessa ja viimeksi vastannut koko konsernin Human Resource Development -toiminnosta.

Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa konsulttina ja tehnyt erilaisia psykologian alan tehtäviä.

Peltokangas aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1. maaliskuuta 2022.

”Kalaneuvos on pitkän linjan perheyritys, jolla on vahva brändi ja mahtavat tulevaisuuden suunnitelmat. Olen erittäin vaikuttunut yrityksen pitkästä historiasta, toiminnan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden kasvusuunnitelmista. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni mukaan tähän menestystarinaan. Odotan suurella innolla, että pääsen yhdessä työntekijöiden kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Peltokangas kertoo tyytyväisenä.

”Olemme enemmän kuin iloisia, että saamme Hannan tasoisen rautaisen ammattilaisen mukaamme johtamaan ja kehittämään meidän henkilöstöhallintoamme sekä erityisesti tukemaan liiketoiminnan kasvua”, sanoo Nordic Troutin toimitusjohtaja Alf-Håkan Romar.

”Hannan valloittava persoona ja vahva ammattitaito ovat huikean tärkeitä, kun tähtäämme kohti kasvutavoitteitamme ja panostamme sekä yrityskulttuuriimme että kaikkiin Kalaneuvoksen työntekijöihin”, toteaa Kalaneuvoksen toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos