Mitkä ovat Sastamalan parhaita ominaisuuksia? Osallistu seutukaupunkien vetovoimatutkimukseen ja kerro mielipiteesi!

Tiedonkeruu päättyy perjantaina 28. helmikuuta 2022.

Luonto, maaseutu, vesistöt? Osallistu tutkimukseen ja kerro Sastamalan parhaat ominaisuudet.

19.1. 15:09

Sastamalan kaupunki osallistuu seutukaupunkien vetovoimatutkimukseen. Tutkimuksella selvitetään asukkaiden mielikuvia sekä Sastamalaan että naapurikaupunkeihin liittyen.

Kaupungin asukkaille suunnattu kyselytutkimus toteutetaan tammi-helmikuussa. Mukana ovat kaikki 57 seutukaupunkia, jotka ovat oma talous- ja palvelualueensa keskuksia.

Tutkimuksen avulla selvitetään seutukaupunkien asukkailta sekä omaan kotikaupunkiin että naapurikaupunkeihin liittyviä mielikuvia, kunkin seutukaupungin omia erityispiirteitä ja omaleimaisia vetovoimatekijöitä.

Sähköisen kyselyn avulla asukkaat voivat pohtia ja vertailla vetovoimatekijöitä, imagoa ja mielikuvia muun muassa tunnettuuteen, turvallisuuteen, asumiseen, palveluihin, yrittämiseen, työllistymiseen ja muuttohalukkuuteen liittyen.

Tutkimuksen tulosten avulla kukin seutukaupunki saa arvokasta tietoa siitä, mikä on niiden tämänhetkinen tunnettuus ja vetovoimatekijät. Lisäksi kaupungit saavat välineitä siihen, kuinka kunkin seutukaupungin elinvoimaisuutta voisi kehittää.

Kyseessä on seurantatutkimus, jonka tuloksia verrataan soveltuvin osin vuonna 2019 toteutetun laajan tutkimuskokonaisuuden tuloksiin.

Tiedon keräämisen lisäksi kaupungit käyvät keskenään kilpailua vastaajamääristä. Voittaja on kaupunki, joka saa asukasmääräänsä nähden eniten vastaajia. Sastamalan kaupunki toivookin asukkailtaan runsasta osallistumista.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Tutkimuksen tiedonkeruu on käynnistynyt ja päättyy perjantaina 28. helmikuuta 2022. Tulokset julkaistaan huhti-toukokuussa. Tutkimuksen toteuttaa Innolink yhteistyössä Seutukaupunkiverkoston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos