Rantasaunat aukeavat Sastamalassa ja aikuiset pääsevät jälleen harrastamaan ryhmissä

Sastamalan opistojen aikuisten ryhmät ja liikuntapalveluiden ryhmät käynnistyvät.

Rantasaunat saavat avata ovensa aluehallintoviraston päätöksellä. Kiikoisten rantasaunalla rajoituksia ei ollut kesällä 2020, kun tämä ryhmä saunoi lauteilla.

4.2. 12:13

Aikuisten ryhmäliikunta ja muun muassa rantasaunatoiminta käynnistyy Sastamalassa koronarajoitustauon jälkeen lauantaista 5. helmikuuta lähtien.

Sastamalan kaupunki kertoi asiasta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tehtyä päätöksensä koronarajoitusten höllentämisestä. Aluehallintovirasto ilmoitti torstaina, ettei se jatka tartuntatautilain 58 g -pykälän mukaista harrastus- ja virkistystilojen sulkua Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Lue lisää: Avi päätti: Pirkanmaan uimahallit, yleiset saunat ja harrastustilat auki lauantaina – myös yleisötilaisuuksia saa järjestää pian rajoitetusti

Sastamalassa tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Sastamalan opiston ja musiikkiopiston aikuisten ryhmäopetus voi alkaa jälleen lähiopetuksena. Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että ryhmäopetukseen ilmoittautuneille opiskelijoille tiedotetaan järjestelyistä henkilökohtaisesti.

Myös aikuisten liikunta- ja rantasaunatoiminta pääsee käyntiin 5. helmikuuta alkaen. Peli- ja turnaustoiminta saa jatkua.

Kaupungin liikuntapalveluiden ohjatut ryhmät käynnistyvät pääsääntöisesti ensi viikolla. Ryhmiin ilmoittautuneet saavat tekstiviestin oman ryhmänsä tarkemmasta aloitusajankohdasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos