Jälleen uusia padelkenttiä Sastamalaan, Häijääseen myös biitsikenttä – Nämä liikuntainvestoinnit saavat tukea

Leader Joutsenten reitin hallitus puolsi tiistaina rahoitusta kahdelle uudelle padelhankkeelle Sastamalaan.

Sastamalan ensimmäinen padelkenttä valmistui viime kesänä Kaalisaareen. Nyt padelkenttiä on tulossa lisää.

22.2. 22:08

Suosikkipeli padelin kenttien määrä Sastamalassa lisääntyy. Leader Joutsenten reitin hallitus puolsi tiistaina kokouksessaan tukea kaikkiaan kahdelle eri padelhankkeelle.

Kokonaan uusi padelin ulkokenttä on tulossa Mouhijärvelle Häijääseen, jonne Kiinteistöpalvelu LeKa oy suunnittelee padelkentän lisäksi myös beachvolley-kenttää. Ulkokenttien yhteyteen on tulossa lasten leikkipaikka, kertoo Leader Joutsenten reitti tiedotteessaan.

Kiinteistöpalvelu LeKa rakentaa kentät Mouhijärvelle viime vuonna avautuneen JK-Gym -kuntosalin pihapiiriin, lähelle Häijään Säästömarketia ja Sastamala-Hämeenkyrö-tien varteen.

Myös padelin sisäpelimahdollisuudet kehittyvät Sastamalassa. Joutsenten reitti puoltaa rahoitusta Padelix oy:n investointiin, jolla yritys aikoo laajentaa viime vuoden marraskuussa avautuneen padelhallin kahden kentän halliksi. Halli sijaitsee Sastamalan Kallialassa Teollisuuskadulla.

Joutsenten reitin tiedotteen mukaan Padelix vastaa laajennuksella ennakoitua suurempaan kysyntään, joka sisähallille on muodostunut viime syksyn ja talven aikana.

Ensimmäiset padelin ulkokentät valmistuivat Sastamalaan viime vuonna; Kaalisaareen ja Ellivuoreen. Viime syksynä avautui myös ensimmäinen sisähalli.

Tämän jälkeen Sastamalaan sijoittumisesta kiinnostuksensa on ilmaissut myös Propadel oy, joka on varannut Yrityspuisto Sykkeestä Vammaksentieltä tontin padelhallin rakentamiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos