Lapsiperheen huoltaja, vastaa kyselyyn: Saako Sastamalassa päivähoitopaikan sujuvasti? Kerro kokemuksesi, teemme aiheesta juttua

Päivähoitopaikkojen riittävyys on herättänyt huolta Sastamalassa. Kysymme nyt heiltä, joita asia koskee. Saako Sastamalassa päivähoitopaikan lapselle sujuvasti? Onko alueilla eroja? Sastamalalainen päivähoitoikäisen lapsen tai lasten huoltaja, kerro kokemuksesi Tyrvään Sanomien kyselyssä.

Sastamalassa on herännyt keskustelu päivähoidon riittävyydestä. Kysymme nyt lapsiperheiltä, mitkä ovat heidän kokemuksensa. Kuva on marraskuulta 2019 Kiikan päiväkodilta, jossa tuolloin oli 21 lasta.

Sastamalassa on sosiaalisen median keskusteluissa ja viimeksi tällä viikolla kaupunginvaltuustossa keskusteltu kaupungin varhaiskasvatuksen palveluista ja siitä, onko kaupungissa päivähoitopaikkoja riittävästi.

Mikä on tilanne? Saako hoitopaikan sujuvasti vai joutuuko paikkaa jonottamaan pitkään? Onko Sastamalan eri alueilla eroja siinä, miten hoitopaikan saa?

Kysymme nyt asiaa varhaiskasvatusikäisten lasten huoltajilta. Jos asut Sastamalassa ja sinulla on päivähoitoikäinen lapsi tai lapsia, tämä on sinulle.

Vastaa Tyrvään Sanomien tiiviiseen kyselyyn. Kiitä ja kehu, jos siihen aihetta, tai anna rakentavaa palautetta.

Toimitus koostaa vastauksista jutun tai juttuja. Vastaukset käsitellään nimettömänä, eikä nimiä julkaista juttujen yhteydessä.

Vastausaikaa on tiistaihin 3.5. kello 8 asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos