Sastamalan kaupungin uudet kotisivut auki keskiviikkona – Testattu on jo, käyttökatkoksia ei pitäisi tulla

Sastamalan kaupungin nykyisellä etusivulla potkukelkkaillaan.

3.5. 10:00

Sastamalan kaupungin kotisivut (www.sastamala.fi) uudistuvat. Siirtyminen vanhoista kotisivuista uusiin tapahtuu keskiviikkona 4.5. noin kello 13. Siirtymän ei pitäisi aiheuttaa käyttökatkoksia, mutta on hyvä tiedostaa ajankohta, jos kotisivut eivät keskiviikkona iltapäivällä lataudu normaalisti.

Erityyppiset käyttäjäryhmät ovat jo testanneet uusia kotisivuja: työikäisten, ikäihmisten sekä nuorten ryhmät. Lisäksi sivuston on testannut ruudunlukulaitetta käyttävä näkövammainen henkilö.

”Sivustolla on julkaisuvaiheessa vielä varmasti lastentauteja, joita parannetaan omien havaintojen ja asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta”, kertoo kaupungin viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas.

Sivuston saavutettavuus on ollut suunnittelun ja toteutuksen yhtenä määrittelevänä tekijänä. Uusi sivusto vastaa digipalvelulaissa kuntasivustoilta vaadittua tasoa. Syksyn aikana ulkopuolinen taho tekee saavutettavuusarvioinnin kaupungin uudelle nettisivustolle.

Sastamalan kaupungin kotisivu-uudistusta on tehty viime vuoden keväästä lähtien. Sivusto siirtyy uudistuksen myötä Wordpress-alustalle ja sen teknisestä toteutuksesta on vastannut kilpailutuksen kautta valikoitunut Valu Digital.

Sastamalan kaupungin tavoitteena on ottaa tänä vuonna käyttöön myös chat-palvelu sekä kehittää sähköisiä palveluita uudistaen ja yhdenmukaistaen lomakkeistoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos