Suodenniemen tuulivoimalatyömaalta varastettiin arvokas lasti sähkötyökaluja – Useisiin kontteihin oli murtauduttu yöllä, kahviautomaattikin lähti

Suodenniemen Kortekallion alueelle rakennetaan kolmea tuulivoimalaa.

10.5. 10:23

Suodenniemen Kortekallion alueella rakenteilla olevan tuulivoimalapuiston työmaalla murtauduttiin useisiin työmaakontteihin ja varastettiin huomattava määrä sähkötyökaluja.

Poliisin mukaan ajankohta oli sunnuntain 8.5. noin kello 19 ja maanantaiaamun 9.5. noin kello seitsemän välisenä aikana. Varastetun omaisuuden arvoksi on arvioitu yli 10 000 euroa.

Tuulivoimapuiston alueella sijainneisiin useisiin työkaluvarastoina toimineisiin kontteihin sekä toimistokontteihin oli yön aikana murtauduttu. Pääosa varastetusta tavarasta oli erilaisia akkutoimisia sähkötyökaluja ja niiden akkuja. Lisäksi oli viety sähkökaapelikeloja ja muita työkaluja sekä kahviautomaatti ja kahvia.

Tuulivoimapuisto sijaitsee metsäalueen keskelle rakennetulla tieverkolla. Poliisi on kiinnostunut kaikista havainnoista tuulivoimapuiston lähettyvillä liikkuneista ajoneuvoista tapahtuma-ajalta tai ennen sitä. Havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin: rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi.

Poliisin mukaan työmaille tehdään murtokeikkoja jatkuvasti eri puolilla maata nimenomaan arvokkaiden sähkötyökalujen ja rakennustarvikkeiden vuoksi.

Poliisin haltuun päätyy aika ajoin isojakin määriä anastetuksi epäiltyjä sähkötyökaluja, mutta aina niille ei löydy omistajaa. Poliisi neuvoo kirjaaman arvokkaiden työkalujen merkki- ja mallitiedot ja valmistenumerot ylös, jolloin mahdollisen rikoksen tapahduttua esineet voidaan etsintäkuuluttaa yksilöityinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos