Tässä näytöksessä yleisökään ei istu paikallaan – Heinäkuussa ensi-iltansa saava kiikkalaisteatterin esitys liikkuu paikasta toiseen

Romulan taiteellisen teatterin kesän esityksissä yleisö siirtyy Kiikassa Kannarin kansakoululta Sarkia-näyttämölle ja takaisin.

Iida Mäki-Kerttula, Liina Kylväjä ja Sanni Kero esiintymässä Sarkia-näyttämöllä 2018

19.5. 8:45

Kiikkalaisen runoilijan Kaarlo Sarkian syntymästä on kulunut 120 vuotta. Romulan Taiteellinen Teatterissa saa juhlavuoden kunniaksi ensi-iltansa runoilijan muistoesitys Sarkia-häivähdyksiä.

Esityksen ensi-ilta on heinäkuussa.

Sarkia-häivähdyksiä on tutkimusmatka Kaarlo Sarkian elämään ja se kestää 1,5 tuntia. Esityksen aikana yleisö johdatetaan Kannarin kansakoululta Sarkia-näyttämölle ja takaisin. Opastusten sisällöt on laatinut Sarkia-harrastaja Marja Koukku.

Näytöksiä on kesän aikana yhteensä seitsemän. Suurin osa alkaa kello 18, mutta Sarkia-häivähdyksistä järjestetään myös yönäytös, joka alkaa illalla kello 23.

1. heinäkuuta ensi-iltansa saavan näytöksen on käsikirjoittanut Panu Rajala ja Kati Juurikka sekä Jaakko Karjula toimivat ohjaajina.

Esitykset on toteutettu yhteistyössä Sastamalan Opiston teatteritaiteen perusopetuksen opiskelijoiden ja Sarkia-Seuran kanssa.

Liput ovat varattavissa Romulan Taiteellisen Teatterin kotisivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos