Wilhelm von Nandelstadh tavoittelee eduskuntaan neljäntenä Sastamalasta – RKP ja kokoomus liitossa ensi kevään vaaleissa

Viime vuoden kuntavaaleissa RKP asetti ehdokkaan Sastamalassa ensimmäistä kertaa, kun Wilhelm von Nandelstadh asettui ehdolle vaaliliitossa kokoomuksen kanssa. Nyt hän lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi.

26.5. 10:35

Sastamalasta on ilmoittautunut jo neljä ehdokasta mukaan ensi kevään eduskuntavaalikisaan. Uusin kansanedustajaehdokas on viime kesänä ensimmäistä kertaa Sastamalan kaupunginvaltuustoon noussut Ruotsalaisen kansanpuolueen Wilhelm von Nandelstadh.

RKP:n Yhteispiiri nimesi von Nandelstadhin puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi keskiviikkona 25. toukokuuta. Aikaisemmin Sastamalasta ovat kertoneet asettuvansa ehdolle eduskunnassa jo viidettä kauttaan vaikuttava kokoomuksen Arto Satonen, perussuomalaisten Miko Bergbom ja keskustan Aleksi Sandroos.

Lue lisää: Viidettä kauttaan kansanedustajana toimiva Arto Satonen tavoittelee jatkoa – ensi kevään eduskuntavaaleissa jo kolme sastamalalaisehdokasta

RKP kertoo tiedotteessaan, että puolue on solminut Pirkanmaalla vaaliliiton kokoomuksen kanssa tulevissa eduskuntavaaleissa. RKP asettaa yhden ehdokkaan ja kokoomus loput. RKP on nyt ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleissa vaaliliitossa Pirkanmaan vaalipiirissä.

Wilhelm von Nandelstadh, 43, vaikuttaa tällä hetkellä ensimmäistä kauttaan Sastamalan kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Hän muutti neljä vuotta sitten Sastamalan Kaltsilaan Helsingin keskustasta ja pitää Kaltsilassa Vanhakylä Gård -yritystä.

Lue lisää: Vanhakylän kartanon uudet omistajat Karin Ringbom ja Wilhelm von Nandelstadh haluavat Pirkanmaan omenat Kaltsilaan – Sastamalan Wanhat Talot -tapahtuman uusi kohde on kuin aikamatka historialliseen romaaniin

Nandelstadh kertoo tiedotteessa, että haluaa nyt kehittää koko Pirkanmaata Sastamalan lisäksi.

”Olen saanut olla mukana kehittämässä uutta kotikaupunkiani Sastamalaa, ja haluan nyt jatkaa tätä työtä koko Pirkanmaan alueella.”

”Olen ollut noin parinkymmenen vuoden aikana rakentamassa monta erilaista liiketoimintaa konsulttitoiminnasta kiinteistösijoittamiseen. Koen, että kansanedustajana minulla on laajaa osaamista juuri elinkeinokysymyksiin ja haluan nähdä elinvoimaisen Pirkanmaan maakunnan”, von Nandelstadh toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos