Katso video: Näin Sastamalan keskeinen maisema muuttui vain vuodessa, kun siihen rakennettiin kauppakeskus

Tältä Sastamalan uuden kauppakeskuksen rakentaminen näytti vaihe vaiheelta yläilmoista katsottuna.

Uuden prisman alue muuttui radikaalisti rakennusvaiheessa.

8.6. 18:00

Sastamalan Prisma-keskuksen vuoden kestänyt rakentaminen Marttilanharjulle tuli päätökseen toukokuussa, kun liikekeskus avautui. Tyrvään Sanomien lukija tallensi videolle huomattavan maiseman muutoksen. Metsäinen, luonnontilainen mäki muuttui kauppapaikaksi.

Sastamalalaismies kävi paikalla kymmeniä kertoja kuvaamassa. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.

Korkealta kuvatulta dronevideolta näkyy, mitä luonnonvaraiselle tontille tehtiin ja mitä tapahtuu, ennen kuin seinät pystytetään.

Sastamalan keskustassa asuva lukija on tehnyt aiemminkin omaksi ilokseen videoita työnteosta ja kuvannut muun muassa maatalouskoneita.

Videolla rauhalliseen tahtiin nousevien elementtien nousemista joutui nopeuttamaan, sillä rakentaminen on rauhallista ja tarkkaa puuhaa, videon kuvaaja kertoo.

Katso videolta, miten alue muuttui rakentamisen aikana:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos