Mason metsästysmajalle uusia mukavuuksia ja graffiteja Kiimajärvelle

Leader Joutsenten reitin hallitus puolsi rahoitusta sastamalalaisille hankkeille.

Kahdella uudella jäsenellä suurentunut Leader Joutsenten reitin hallitus käsitteli kuusi uutta hankehakemusta kokouksessaan 7. kesäkuuta Houhajärvellä, Levon metsästysseuran majalla.

9.6. 11:00

Joutsenten reitin hallitus on hyväksynyt sille osoitetut kuusi uutta rahoitushakemusta kokouksessaan.

Sastamalassa Salokunnan Metsästysseuran Mason metsästysmajan ja lahtivajan yhteyteen on suunnitteilla uusi huoltorakennus. Sen sisälle on tulossa WC-, pukeutumis- ja suihkutilat sekä sauna.

Seuran tarkoituksena on parantaa tilojen käytettävyyttä, sillä alun perin 1940-luvulla rakennettua metsäkämppää käytetään nykyisin muihinkin tarkoituksiin. Majalla järjestetään esimerkiksi juhlia, kokouksia ja luontoon liittyviä urheilutapahtumia.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin kaksi Nuoriso-Leader-hakemusta.

Kiikassa rahoituksen avulla järjestetään graffitikurssi. Tarkoituksena on ammattilaisten avustuksella koristella Kiimajärven uimarannalle tulevat uudet uimakopit.

Toinen hyväksytyistä nuorisohakemuksista oli rahoitus 4H:n kansainväliseen nuorten kesäleiriin. Leiri järjestetään 2.–6. elokuuta Sastamalassa seurakunnan leirikeskuksessa.

Myös Satafoodin Kehittämisyhdistyksen hanke koskettaa sastamalalaisia. Tarkoituksena on kartoittaa Sastamalan ja lähialueiden energiaratkaisuja ja jo olemassa olevia kierrätyspisteitä.

Lisäksi Kylien kestävät ekoteot -hankkeen osana järjestetään infotilaisuuksia, joiden tavoitteena on lisätä tietoa kestävistä energiaratkaisuista ja kierrätyksestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos