Pirkanmaan uusi maakuntajohtaja ällistyi vierailullaan Sastamalassa: ”En ole henkilökohtaisesti sellaista nähnyt” – Näin uusi viranhaltija kuvailee Sastamalan mahdollisuuksia

Sastamala avautui Pirkanmaan maakuntajohtaja Anna-Mari Ahoselle aivan uudella tavalla, kun tämä tutustui kaupunkiin, sen kulttuurielämään ja yrityksiin kuluvalla viikolla. Hän muun muassa palasi paikkaan, jossa nuorena maalasi akvarelleja.

Pirkanmaan liiton maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen vieraili Sastamalassa muun muassa Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa. Mukana oli Pirkanmaan liiton aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen.

12.6. 14:00

Pirkanmaan uudella maakuntajohtajalla Anna-Mari Ahosella on muutama pieni, mutta jännittävä yhteys Sastamalaan. Niihin liittyvät läheisesti Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ja vetyvoimala.

Nuorena arkkitehtiopiskelijana Ahonen oli maalaamassa akvarelleja Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla viikon ajan, ja myöhemmin tamperelaisessa arkkitehtitoimistossa työskennellessään hän suunnitteli Äetsään vetyvoimalan rakennuksen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos