Yli 30 sastamalalaisseuran nuorta osallistui voimistelun suurtapahtumaan Tampereella – ”Mieleenpainuva kokemus”

Nuoret voimistelijat olivat mukana satojen voimistelijoiden ohjelmassa.

Voimistelijat huoltojoukkoineen majoittuivat Tampereen keskustan kouluilla.

18.6. 15:00

Vammalan Naisvoimistelijat osallistui 9.–12. kesäkuuta voimistelun ja liikunnan suurtapahtumaan Gymnaestradaan Tampereella.

Tapahtumaan osallistui Vammalan Naisvoimistelijoiden ryhmistä, Korennoista ja Helmistä, 14 voimistelijaa herkkään Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi -ohjelmaan valkoisissa mekoissaan.

Korentojen Fiona Jalava kertoo, että tapahtuma oli mieleenpainuva kokemus. Parhaita juttuja Jalavan ja hänen ystäviensä mielestä olivat avajaisparaatin tunnelma, Särkänniemi-päivä sekä kokeilupisteet, joissa pääsi näyttämään ja haastamaan omia taitoja.

Myös Liljoista ja Mimosoista osallistui nuoria tapahtumaan. Keltakultaiset asut pääsivät loistamaan ohjelmassa Sateen jälkeen paistaa aurinko.

Nuoret voimistelijat osallistuivat kahteen vaikuttavaan kenttäohjelmaan, joissa voimisteli kerrallaan useita satoja voimistelijoita.

Mukana olleiden aikuisten mielestä upeinta oli seurata lasten ja nuorten iloista yhdessäoloa sekä erityisesti päätösjuhlan kenttäohjelmia.

Neljäpäiväiseen tapahtumaan sisältyi avajaisparaati, harjoituksia, näytöksiä ja erilaisia liikunnallisia kokeilupisteitä sekä Särkänniemi-päivä.

Tapahtumapassien avulla pääsi kulkemaan julkisen liikenteen välineillä. Erityisesti Tampereen raitiovaunut tulivat voimistelijoille tutuksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos