Sastamalalainen Heikki Kuutti Uusitalo Sivistystyönantajien johtajaksi

Edelleen Uusitalo viljelee myös sukutilaansa Sastamalan Sammaljoella.

Teologian maisteri Heikki Kuutti Uusitalo on nimitetty Sivistystyönantajien elinkeinopolitiikasta vastaavaksi johtajaksi 1. elokuuta alkaen.

27.6. 12:37

Sastamalalainen Heikki Kuutti Uusitalo, 43, on valittu elinkeinopolitiikan johtajaksi Sivistystyönantajat ry:hyn. Hän aloittaa uudessa tehtävässä 1. elokuuta.

Uusitalo siirtyy tehtävään Teknologiateollisuuden innovaatiopolitiikan päällikön paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa opetusministerin ja valtiovarainministerin erityisavustajana. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri.

Sastamalasta kotoisin olevalla Uusitalolla on kokemusta myös opettajan työstä.

”Sivistys, koulutus, tutkimus ja innovaatiot ovat asioita, joita arvostan valtavasti. On hienoa, että Sivistan työssä pääsen edistämään näitä kaikkia yhdessä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, muiden koulutuksen järjestäjien sekä elinkeinoelämän liittojen kanssa”, sanoo Uusitalo.

”Sivistan visio on, että Suomessa on maailman parhaat edellytykset sivistykselle ja osaamiselle. Tämä vaatii paljon alamme toimijoilta ja rohkeutta päättäjiltä. Kunnianhimoinen tavoite haastaa myös meitä edunvalvojia. Olen erittäin innostunut, että saamme Heikki Kuutti Uusitalon johtamaan elinkeinopoliittista vaikuttamistamme. Heikin laaja kokemus ja kattavat verkostot tuovat meille paljon mahdollisuuksia”, toteaa Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

Helsingin Eteläranta 10:ssä sijaitsevan työn lisäksi Uusitalo viljelee sukutilaansa Sastamalan Sammaljoella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos