Tässä kahvilassa nuoret tekevät itse kaikki leivonnaisetkin – Paras palaute jää mieleen: ”Osa palaa vielä ulkoa takaisin”

Herra Hakkaraisen talon kyljessä oleva 4H-kahvila on heinäkuussa avoinna joka päivä. Nuorten omassa 4H-kahvilassa uudetkin reseptit otetaan kokeiluun.

Emmi Pouru ja Eeva Hituri työskentelevät Sastamalan 4H-kesäkahvilassa. Leivokset ovat heidän itse leipomiaan.

8.7. 17:45

Ovelle leijuu tuoreen korvapuustin tuoksu ja sisältä kuuluu iloinen tervehdys. Ääni kuuluu 18-vuotiaalle Eeva Hiturille, joka on vuorossa 4H:n kahvilassa yhdessä Emmi Pourun, 15, kanssa.

Työpäivä alkaa kahdeksalta, ja ennen kuin kahvila aukeaa, keittiön puolella leivotaan päivälle tuoreet leivonnaiset. Osa resepteistä on ollut useamman vuoden listalla. ”Jos tulee jokin uusi idea leivottavaksi, sitä voidaan kokeilla”, Hituri kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos