Kioski ryöstettiin Varilassa käsiaseella uhaten – Tekijät pakenivat mahdollisesti Prisman suuntaan

26.7. 16:21

Varilassa Vammalassa on ryöstetty kioski tiistaina noin kello 14.50. Tekijät saivat saaliikseen pienehkön summan rahaa ja myytäviä tuotteita. Epäillyt poistuivat paikalta, eikä heitä ole toistaiseksi tunnistettu tai tavoitettu.

Teon jälkeen epäillyt poistuivat kioskista Aarnontielle mahdollisesti Prisman suuntaan, mutta tällä hetkellä ei ole tarkkoja havaintoja pakosuunnasta kioskin ulkopuolelta. On mahdollista, että epäillyillä on ollut jonkin ajoneuvo, jolla he ovat jatkaneet pakoaan.

Aarnontiellä sijaitsevaan kioskiin oli tullut kaksi miestä, joista toinen oli uhannut myyjää käsiaseella ja toinen ottanut haltuunsa saaliin. Aseella uhannut mies oli pukeutunut punaoranssiin huppariin ja sinisiin housuihin. Hän oli ruumiinrakenteeltaan tukevahko. Saaliin kerännyt mies oli pukeutunut tummansiniseen huppariin ja tummiin housuihin. Hänellä oli tumma kassi tai reppu mukanaan. Mies oli normaalivartaloinen.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä ja pyytää havaintoja epäiltyjen tekijöiden liikkeistä ennen ja jälkeen teon ja vihjeitä heidän henkilöydestään. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin: rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos