Ehdokkaiksi toivotaan tavallisia pankin asiakkaita – OP Satapirkan edustajiston vaalien ehdokasasettelu on käynnissä

OP Satapirkan edustajisto valitaan vaaleilla marraskuussa. Edustajistoon valitaan 50 jäsentä kolmen vuoden toimikaudeksi.

Sastamalan, Sata-Pirkan ja Satakunnan Osuuspankit yhdistyivät keväällä ja pankin nimeksi tuli OP Satapirkka. Kuvassa pankinjohtaja Antti Suomijärvi, toimitusjohtaja Olli Näsi ja varatoimitusjohtaja Janne Pohjolainen.

30.8. 13:45

Kolmen pankin fuusiosta keväällä muodostuneen OP Satapirkan edustajiston vaalien ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua 14. syyskuuta saakka.

Pankin edustajisto valitaan vaaleilla marraskuussa. Edustajistoon valitaan 50 jäsentä kolmen vuoden toimikaudeksi.

Ehdokkaiksi pankki toivoo monenlaisia ihmisiä, eikä erityistä pankkiasioiden osaamista vaadita. ”Osuuspankissa omistaja-asiakkaalla on aito vaikutusmahdollisuus. Haluamme, että edustajisto on mahdollisimman hyvä pienoiskuva pankin asiakaskunnasta, silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla ja asiakkaiden ääni tule kuuluville”, sanoo Satapirkan Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Näsi.

Ehdokkaiksi toivotaan ihan tavallisia pankin asiakkaita. ”Sellaisia, joille OP voisi olla sydämenasia tai ainakin merkittävä mielenkiinnon kohde.”

Tärkeitä päivämääriä

Ehdokkaaksi ilmoittautuminen 25.8.–14.9.2022

Äänestäminen 7.–17.11.2022

Vaalien tulos 2.12.2022

Ehdokkaaksi voi asettua jokainen hyvämaineinen täysivaltainen OP Satapirkan palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi 31. toukokuuta 2022 mennessä ja tullut täysi-ikäiseksi viimeistään ehdokashankinnan aikana ja joka ei ole OP Satapirkan palveluksessa, eikä sen hallituksen tai hallintoneuvoston jäsen.

OP Satapirkan päätösvaltaa sille kuuluvissa asioissa käyttää omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto. Edustajisto hyväksyy muun muassa osuuspankin tilinpäätöksen ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset ja valitsee hallintoneuvoston jäsenet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos