Ikävä tapaturma kotipihalla: Sylvään koulun rehtori Jari Andersson jää pitkälle sairauslomalle, maanantain kaupunginvaltuuston kokouksen johtaa varapuheenjohtaja

Jari Andersson on sairaslomalla. Andersson kuvattuna Prisman avajaisissa.

15.9. 13:08

Sylvään koulun rehtori, Sastamalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Andersson (kok) jää vähintään 6 viikon sairauslomalle rehtorin tehtävistään.

Andersson joutui ikävään tapaturmaan kotipihallaan tiistaina.

Hän oli laskeutumassa omakotitalonsa katon katselmuksesta, kun tikkaat pettivät hänen altaan. Andersson tippui alas noin 2,5 metrin matkan ja tuli alas jaloilleen siten, että häneltä murtui oikean jalan reisiluu ja vasen nilkka on toimimaton.

Andersson oli keskiviikkona 3,5 tuntia kestäneessä leikkauksessa, ja sairausloman lopullinen pituus selviää vasta myöhemmin. Anderssonin mukaan sairausloma on minimissään kuusi viikkoa.

Tyrvään Sanomat tavoitti Jari Anderssonin torstaina puhelimitse Taysista. Anderssonin mukaan hänellä oli sinänsä onnettomuudessa onni matkassa, sillä tilanteessa olisi ollut riski myös vielä isompiin vaurioihin.

Anderssonin mukaan mahdollista on, että hän osallistuu kaupungin kokouksiin sairauslomansa aikana Teamsin välityksellä.

Maanantain kaupunginvaltuuston kokouksen johtaa varapuheenjohtaja. Valtuuston 1. varapuheenjohtaja on Antti Lepistö (vihr.) ja 2. varapuheenjohtaja Mikko Rauva (kok.).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos