Potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä voidaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla, varoittaa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Hoitajajärjestöt Tehy ja Super linjasivat keskiviikkona uusista työtaistelutoimista.

Hoitajajärjestöjen työtaistelutoimet voivat johtaa tutkimusten ja toimenpiteiden perumiseen lyhyellä varoitusajalla, varoittaa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

15.9. 15:57

Tehyn ja SuPerin työtaistelun vuoksi potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä voidaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla, varoitetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

Tehyn ja SuPerin järjestöt päättivät uusista työtaistelutoimenpiteistä keskiviikkona 14.9.2022. Järjestöt asettivat tilapäisen siirron kiellon kunta-alalla työskentelevälle jäsenistölle 15.9.2022 alkaen.

Järjestöt ilmoittivat, että järjestön jäsenet eivät kiellon aikana siirry omasta työtehtävästään tai työskentelypaikastaan toiseen työtehtävään tai työskentelypaikkaan.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri varoittaa tiedotteessaan, että Tehyn ja Superin toimeenpanemat työtaistelutoimet, eli vuoronvaihtokielto, ylityökielto ja työntekijän siirtokielto, voivat aiheuttaa joissakin tilanteissa sen, että hyvin lyhyelläkin aikataululla potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä joudutaan perumaan. Peruutuksen yhteydessä annetaan lisätietoja uutta aikaa varten.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos