Liekolankadulle avautuu yhteisöllinen työtila nimeltään Tyrvään Vörkki – Kuka tahansa voi vuokrata oman työpisteen vaikka tunniksi

Korkeintaan sadan euron kuukausivuokralla saa oman työpisteen.

Vuokrattavat työpisteet ovat kahdessa kerroksessa Liekolankatu 11:ssä.

20.9. 14:03

Etätyö on viime vuosina lisääntynyt ja Sastamalan kaupungilta on kyselty tilaa, jossa voi tehdä työtään. Nyt kysyntään vastataan Liekolankatu 11:een remontoiduilla tiloilla.

Vammalan Yrittäjät on ottanut vetovastuun toiminnan käynnistämisestä. Sastamalan Buusti -hanke on valmistellut tilan hankintaa ja käyttöönottoa yhteistyössä kaupungin ja Vammalan Yrittäjien kanssa.

Uuden hub-tilan nimeksi on valittu Tyrvään Vörkki. Osoitteessa vorkki.fi aukeaa tällä viikolla tilavarausjärjestelmä. Varauksen tehnyt saa ovikoodin.

Työpisteen voi vuokrata ensi viikosta lähtien, kuukausivuokra on sata euroa. Hintaan sisältyy nettiyhteys ja kopiointimahdollisuus. Vammalan Yrittäjien jäsenet ja opiskelijat saavat alennusta tilavuokrasta.

Vammalan Yrittäjien puheenjohtajan Sampo Satimuksen mukaan kiinnostuneita on jo ilmaantunut. Kaupungin tekemän esiselvityksen mukaan tiloille on tarvetta.

Työpisteen voi vuokrata vaikka päiväksi tai vain tunniksi.

Hub-tila sopii esimerkiksi etätyöläisille, joilla päätoimipiste sijaitsee toisella paikkakunnalla, mutta kotona ei pysty töitä tekemään. Yksinyrittäjälle tarjoutuu myös mahdollisuus saada oma työyhteisönsä.

Työpisteet ovat yhteishuoneissa avokonttorityyliin. Vielä maanantaina tiloista puuttui työpöytiä.

Pintaremontti on tehty, mutta työpöytiä vielä puuttuu.

Kakkoskerrokseen on tehty myös erillinen neuvotteluhuone, johon tulee videoneuvottelulaitteisto. Tilaa vuokrataan erikseen.

Kakkoskerroksen neuvottelutilaa vuokrataan erikseen.

Tiloissa on myös keittiö ja lukittavat lokerot sekä puhelinkoppi. Työskennellä voi kello 6-22 välisenä aikana.

Yksi yläkerran huoneista on Sastamalan kaupungin käytössä muun muassa yritysneuvontaa varten. Hub-tila sijaitsee keskeisellä paikalla Sastamalan keskustassa. Lounaalle pääsee helposti paikallisiin ravintoloihin.

Vammalan Yrittäjien puheenjohtaja Sampo Satimus kertoi, että etätyötilan nimeksi päätettiin valita Tyrvään Vörkki.

Vammalan Yrittäjien on tarkoitus siirtää toiminta myöhemmin jollekin yrittäjälle, joka ottaisi hub-tilan pyörittämisen liiketoiminnakseen. Liekolankatu 11:ssä toimitaan vuokratiloissa ja ensi vaiheessa on vain tarkoitus kattaa syntyvät kulut eikä tehdä liiketoimintaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos