FC Vapsin juniorijoukkue sai tsemppirahaa, jolla voi ostaa vaikka eväitä pelimatkoille

Suomen Palloliitto ja leipomoyhtiö Vaasan jakoivat kannustustukea jalkapallojoukkueille ympäri Suomen.

21.9. 15:00

FC Vapsin vuonna 2013 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue sai Suomen Palloliiton ja Vaasan-leipomoyhtiön 1500 euron stipendin.

Tsemppi-stipendejä jaettiin 20 joukkueelle eri ikäluokissa ympäri Suomen. Hakemuksia tuli yli 70 joukkueelta.

Palloliiton koordinoima Vaasan tsemppi on rahallinen tuki joukkueille, jotka osoittavat kiinnittävänsä erityistä huomiota terveellisten elämäntapojen edistämiseen. Palloliiton raati painotti valinnoissaan liikunnalliseen elämäntapaan kannustamista, hyvinvoinnista huolehtimista yksilö- ja joukkuetasolla sekä kaikkien yhtäläisiä mahdollisuuksia harrastaa ja nauttia pelaamisen ilosta.

”Huippuunsa viritetty ammattiurheilu on vain jalkapallon jäävuoren huippu. Suomen Palloliitto on noin 900 jäsenseurallaan Suomen suurin lasten ja nuorten liikuttaja. Tähän joukkoon mahtuu kaiken tasoisia harrastajia, joita kaikkia yhdistää pelaamisen ilo, ystävyys ja yhteishenki. Nuorten pelaajien arjen jaksamisen ja hyvinvoinnin ylläpito ja edistäminen myös kentän ulkopuolella on tärkeää, sillä hyvinvointi syntyy tasapainosta. Tätä samaa punaista lankaa noudatimme myös Vaasan tsemppi -stipendin saajien valinnoissa”, kertoo palloliiton seurapalvelujohtaja Timo Huttunen.

Joukkue saa käyttää tsemppirahan haluamallaan tavalla esimerkiksi joukkueiden pelimatkakulujen kattamiseen, varusteiden päivittämiseen tai vaikkapa peli- ja matkaeväiden hankintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos