Ruokalähettipalvelu Wolt aloitti Sastamalassa, mutta ruuan kotiinkuljetusta se ei tarjoa – Näin yhtiö vastaa

Sastamalasta on toistaiseksi mukana vain kaksi ravintolaa.

Ravintolaruuan ja päivittäistavaroiden tilauspalvelu Wolt tarjoaa nyt palveluitaan myös Sastamalassa.

5.10. 8:00 | Päivitetty 5.10. 9:05

Sastamalassa uutinen ravintolaruuan ja päivittäistavaroiden tilauspalvelu Woltin tulosta paikkakunnalle otettiin ilolla vastaan viime viikolla.

Kyse on yrityksestä, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena omalla verkkoalustallaan. Yrityksen mobiilisovelluksella tai verkkosivuilta asiakkaat voivat tilata ruokaa Woltin kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruuan itse tai saada sen kotiin kuljetettuna. Yhtiö toimii yli 20 eri maassa.

”Aiemmin sovellusta ei ole ollut mahdollista käyttää ostosten tekoon Sastamalassa,” sanoo Woltin Suomen markkinan viestintäjohtaja Outi Sjöman.

Sastamalasta on toistaiseksi mukana vain kaksi ravintolaa, Funkkistalo ja Prismalla toimiva Pancho Villa Express. Ruuan voi siis tilata ja maksaa näistä ravintoloista Woltin sovelluksen kautta, mutta Woltin omaa kotiinkuljetusta ei Sastamalassa ole.

”Woltin ravintolakumppaneiden työntekijät tekevät toimitukset, jos ravintolalla on tällainen palvelu”, vastaa Sjöman.

Miten Wolt valitsee paikkakunnat, joissa se aloittaa toiminnan?

”Haluamme helpottaa ihmisten arkea kaikkialla Suomessa. Koimme, että Sastamalassa on hyvinkin palvelulle kysyntää, sillä ihmiset tekevät nykyään mielellään ostoksia kätevästi digitaalisesti.”

Onko Woltin kotiinkuljetuspalvelu tulossa Sastamalaan?

”Tällä hetkellä Wolt ei ole lanseeraamassa omaa kuljetuspalvelua, vaan ravintolat joko kuljettavat annokset itse tai sitten asiakkaat tilaavat Woltin kautta ja noutavat annokset ravintolasta. Mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä.”

Miten Woltin palvelu tällä hetkellä Sastamalassa toimii?

”Tällä hetkellä Woltin alustalla toimivista ravintoloista Sastamalassa voi tilata ruokaa take-awayna. Otamme sovellukselle mukaan mielellämme myös sellaisia ravintoloita, joilla on oma kotiinkuljetusmahdollisuus.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos