Joutsenten reitti jakoi uusia nuorisoavustuksia – Sastamalaan tukea KT-tallille Äetsään

Vuosittain Joutsenten reitin kautta voidaan tukea Nuoriso-Leader-hankkeita 20 000 eurolla.

Äetsässä KT-tallille hankitaan Joutsenten reitin tuella temppurata- ja estetarvikkeita, joita voi käyttää vaikka keppihevosharrastuksessa.

20.10. 11:36

Leader Joutsenten reitin hallitus käsitteli neljä uutta Nuoriso-Leader-hankehakemusta viime kokouksessaan. Avustusta myönnettiin kolmelle hankkeelle, joista yksi on Sastamalassa ja kaksi Punkalaitumella.

Äetsässä hevostyttöjen Kaikki hyppii -hankkeessa hankitaan yleishyödylliseen käyttöön Sastamalan KT-tallille temppurata- ja estetarvikkeita. Tallilla voi hyppiä myös keppihevosilla tai vaikka ilman keppihevosta.

Punkalaitumen nuorisovaltuuston hankkeessa hankitaan ulkokäyttöön soveltuva pöytätennispöytä Punkalaitumen yhteiskoulun pihaan. Hankinnalla halutaan lisätä sekä nuorten vapaa-ajan että kouluvälituntien aktiviteetteja.

Punkalaitumelaisten frisbeegolfharrastajien hankkeessa hankitaan frisbeegolfkoreja harjoittelukäyttöön. Korit sijoitetaan Porttikallion frisbeegolfradan läheisyyteen, ja niiden toivotaan tuovan uusia harrastajia lajin pariin.

Hyväksyttyjen Nuoriso-Leader-hankkeiden yhteenlaskettu tukisumma on noin 2 000 euroa. Vuosittain Joutsenten reitin kautta voidaan tukea Nuoriso-Leader-hankkeita 20 000 eurolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos