Kutsunnat Sastamalassa huomenna keskiviikkona – vuorossa vuonna 2004 syntyneet miehet

Kutsunnat vuonna 2004 syntyneille miehille järjestetään Vammalan ammattikoululla keskiviikkona 26. lokakuuta. Tämä kuva on Satakunnan jääkäripataljoonan valatilaisuudesta Nakkilasta viime kesänä.

25.10. 14:10

Kutsunnat asepalvelukseen järjestetään Sastamalassa keskiviikkona 26. lokakuuta Vammalan ammattikoululla.

Kutsuntavelvolliset on jaettu kahteen ryhmään aakkosjärjestyksessä. Ne, joiden sukunimi alkaa A-M -kirjaimella ovat vuorossa kello 9 ja muut kello 12 alkaen.

Kutsuntavuorossa ovat vuonna 2004 syntyneet miehet.

Kutsuntavuorossa olevan ikäluokan lisäksi kutsuntoihin osallistuvat aiemmilta vuosilta henkilöt, jotka on määrätty uudelleen tarkastettavaksi palveluskunnon määrittämistä varten. Lisäksi kutsuntoihin osallistuu henkilöitä, jotka ovat jääneet aiempina vuosina kutsunnoista pois ilman laillista estettä.

Lain mukaan naiset eivät osallistu kutsuntoihin, vaan he voivat hakea vapaaehtoiseen asepalvelukseen erillisellä haulla. Hakemukset naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen tulee jättää viimeistään tammikuussa ensi vuonna.

Maavoimien mukaan jokaisen asevelvollisen on osallistuttava kutsuntoihin, jos aluetoimisto ei ole erikseen vapauttanut häntä velvollisuudesta olla läsnä.

Kutsunnoissa määritetään asevelvollisen palveluskelpoisuus ja päätetään sen perusteella palveluksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos