Mikä nimeksi Suodenniemen uudelle monitoimitalolle? – Asukkailta kysytään nyt mielipidettä

Kysely on auki 11. marraskuuta saakka.

Suodenniemen monitoimitalo valmistuu vuoden loppuun mennessä.

4.11. 11:21

Suodenniemellä on totuttu puhumaan urheilutalosta vuodesta 1960 lähtien. Nyt vanhan urheilutalon paikalle on noussut uusi monitoimitalo, jossa ovat liikuntasali, kirjasto ja kuntosali. Uusi monitoimitalo valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Sastamalan kaupunki kysyy asukkaiden mielipidettä uuden monitoimitalon nimestä. Kysely netissä on auki 11. marraskuuta saakka. Suodenniemen kirjastolla ja Suodenniemen K-marketissa on mahdollista vastata kyselyyn paperiversiolla.

Onko vanha perinteinen nimi, Suodenniemen urheilutalo, hyvä? Vai pitäisikö nimen olla jotain muuta, nyt kun kirjasto- ja liikuntapalvelut muuttavat saman katon alle?

Kyselyssä annetaan viisi eri nimivaihtoehtoa: Suotee-sali, Suodenniemen urheilutalo, Suodenniemen monitoimikeskus, Suodenniemi-sali ja Suodenniemen liikunta- ja kirjastotalo. Lisäksi kyselyssä saa näiden lisäksi esittää oman nimiehdotuksensa.

Osallistujien kesken arvotaan palkinnoksi yhden tunnin liikuntasalivuoro tai vaihtoehtoisesti yhden kuukauden kuntosalikortti uudelle monitoimitalolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos