Sastamalan pieneläinvastaanotolla puutteellinen kalustus, varustus ja tilat? Vihreät jätti kirjallisen kysymyksen

Kaupunki vastaa kysymykseen ensi maanantaina valtuuston kyselytunnilla.

8.11. 16:56

Sastamalan Vihreiden valtuustoryhmä vaatii vastauksia kaupungin pieneläinvastaanoton tilanteesta. Ryhmä on jättänyt aiheesta kirjallisen valtuustokysymyksen, jossa tuo esiin pieneläinvastaanotolla olevia puutteita. Vihreiden mukaan kaupungin pieneläinvastaanoton tiloissa ja varustelussa on korjattavaa.

”Tiloihin pitäisi saada uusia kalusteita, vastaanottotilat eivät mahdollista sujuvaa toimintaa ja odotustilan lämpötila on kesällä tukalan kuuma”, ryhmä toteaa kirjallisessa kysymyksessään.

Ryhmä lisää, että pieneläinvastaanoton käyttöön pitäisi saada myös verikoeanalysaattori. Se mahdollista sen, ettei verikokeita tarvitsisi lähettää erikseen tutkittavaksi.

Valtuustokysymyksessään ryhmä kysyy, miten kaupunki aikoo huolehtia pieneläinvastaanoton tilojen ja varustelun parantamisesta.

Valtuustoryhmä tuo esiin kunnallisten eläinlääkäripalvelujen merkityksen niin tuotantoeläimiä kuin lemmikkieläimiä omistaville kuntalaisille, etenkin vähävaraisille. Ryhmän mukaan pieneläinvastaanoton toimivat työtilat ja ajantasainen varustelu ovat myös vetovoimatekijä uusia eläinlääkäreitä palkattaessa.

Valtuustokysymyksen ovat allekirjoittaneet Mira Ekholm-Martikainen, Antti Lepistö ja Heli Innala.

Sastamalan kaupunki käsittelee kysymystä valtuuston kyselytunnilla 14. marraskuuta kello 14.30. Kysymykseen vastaa hallintosäännön mukaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja tai hänen määräämänsä henkilö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos