OP Satapirkan edustajistoon valitaan 50 jäsentä kolmelta alueelta – Äänestys on käynnissä

Ehdokkaana on 98 pankin omistaja-asiakasta. Äänestysaikaa on 17. marraskuuta saakka.

OP Satapirkan edustajiston vaalien äänestys on käynnissä. Kuvassa OP Satapirkan toimitusjohtaja Olli Näsi ja varatoimitusjohtaja Janne Pohjolainen.

11.11. 15:00

”Nyt on mahdollisuus vaikuttaa oman pankin ja paikkakunnan asioihin, sillä omistaja-asiakkaat valitsevat keskuudestaan OP Satapirkan edustajiston” sanoo OP Satapirkan toimitusjohtaja Olli Näsi pankin tiedotteessa.

Äänestysaikaa on 17. marraskuuta saakka.

”Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme äänestää, ja valittava edustajisto on mahdollisimman hyvä pienoiskuva pankin omistaja-asiakaskunnasta, sillä silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla”, huomauttaa Näsi.

Edustajiston vaaleissa voivat äänestää kaikki OP Satapirkan omistaja-asiakkaat.

Omaa ehdokasta voi äänestää siirtymällä OP-mobiilista tai op.fi-palvelusta vaalipalveluun. Äänestää voi myös postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa.

Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa, jonne pääsee siirtymään osoitteesta op.fi/edustajistonvaalit. Samasta osoitteesta pääsee myös kirjautumaan sähköiseen vaalipalveluun.

”Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista. Voit äänestää siis ketä tahansa mieleistäsi ehdokasta. Edustajistoon ovat tervetulleita aivan tavalliset omistaja-asiakkaat, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista finanssialan näkökulmasta.”

OP Satapirkan edustajistoon valitaan 50 jäsentä (3 jäsenalueelta) kolmen vuoden toimikaudeksi.

Varsinaisessa edustajiston kokouksessa päätetään muun muassa vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta. Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet sekä päätetään isoimmista lahjoituksista.

Edustajiston vaalien tulokset julkaistaan 2. joulukuuta OP Satapirkan konttoreissa ja pankin nettisivuilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos