Vammalan Nuotiosiskot lähtee ensi kesänä leirille Hollantiin – matkakassaan kilahti mukava yllätys

Lahjoitusten saajat valittiin yleisöäänestyksellä. Sastamalalainen tyttölippukunta sai maakuntasarjan suurimman äänimäärän.

Partiovyöhön saa kiinni vaikka kuksan ja puukon.

15.11. 5:45

Tyttölippukunta Vammalan Nuotiosiskot sai 1 000 euron lahjoituksen Lähitapiola Pirkanmaan lasten ja nuorten harrastustoimintaan jakamasta potista.

Lahjoitusten saajat valittiin yleisöäänestyksellä. Vammalan Nuotiosiskot sai äänestyksessä 220 ääntä ja se oli maakuntasarjan suurin äänimäärä.

Äänestyksessä oli mukana 74 Lähitapiola Pirkanmaan toimialueella toimivaa yhdistystä, joiden joukosta valikoitui äänimäärien perusteella 22 lahjoituksen saajaa. Lahjoituksia jaettiin kaikkiaan 22 000 euron edestä.

Vammalan Nuotiosiskot on vuonna 1930 perustettu lippukunta, joka on Sastamalan vanhin ja samalla ainoa tyttölippukunta. Jäseniä on noin 70.

”Käytämme lahjoituksen Raukee 2023 -leirimatkaan ja siellä tarvittaviin ruuanlaitto- ja retkeilytarvikkeisiin”, kertoo tiedotteessa Mari Kuukka Vammalan Nuotiosiskoista.

Raukee on Sastamalan ja Nokian partiolaisten leirimatka Alankomaihin kesällä 2023. Leirimatka kestää noin kolme viikkoa.

”Matkat teemme linja-autolla Baltian, Puolan ja Saksan kautta Alankomaihin ja Ruotsin kautta takaisin. Leirin aikana yövymme leirintäalueilla ja ruuat laitamme itse mukana kulkevalla retkikeittiöllä.”

Leirille on lähdössä 50 partiolaista, joista suurin osa on lapsia ja nuoria.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos