Sasky myi liikuntahallin nimen tutulle kumppanille – tämä on uuden sopimuksen arvo

Sopimus Sastamalan liikuntahallin nimestä jatkuu seuraavat viisi vuotta.

Sastamalan liikuntahallin nimestä järjestettiin nimikilpailu, kun halli valmistui 10 vuotta sitten. Sen jälkeen nimi on myyty aina viideksi vuodeksi eteenpäin.

20.12.2022 15:47

Valmistumisestaan asti Vexve-areenana tunnettu Sastamalan liikuntahalli jatkaa samalla nimellä myös seuraavat viisi vuotta.

Sasky koulutuskuntayhtymä tiedotti tiistaina jatkaneensa yhteistyösopimusta nimen käytöstä sastamalalaisen venttiilivalmistaja Vexve Oy:n kanssa.

Sopimukseen sisältyy Vexve-nimen käyttö liikuntahallin nimessä. Saskyn kuntayhtymäjohtaja Antti Lahden mukaan sopimuksen arvo on noin 50 000 euroa, minkä lisäksi siihen sisältyy oheispalveluja. Vexve sitoutuu muun muassa ostamaan Saskyn opetusravintolan Wareliuksen palveluita, vuokraamaan kokoustiloja asiakastilaisuuksiinsa ja tarjoamaan tuotannon, tuotannonkehityksen ja menetelmäkehityksen asiantuntemusta Saskyn Vammalan ammattikoulun oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Vexve-areena valmistui vuonna 2012. Nimestä järjestettiin tuolloin nimikilpailu, jonka voitti Vexve. Yritys tarjosi nimestä 50 000 euroa sekä omistusosuutensa, 52 000 euroa, Mori Seiki -työstökeskuksesta, jonka se hankki koulutuskuntayhtymän kanssa Vammalan ammattikoululle metallialan koulutukseen. Nimi myytiin viideksi vuodeksi kerrallaan.

Lue lisää: 10-vuotiaan areenan tarina on täynnä massatapahtumia ja väkijoukkoja: Löydätkö itsesi tai tuttusi näistä 19 kuvasta vuosien varrelta?

Vexve-areenan omistaa Sasky koulutuskuntayhtymä. Sastamalan kaupunki on vuokrannut hallin ilta- ja viikonloppukäyttöön ja vuokraa sitä eteenpäin muun muassa urheiluseuroille.

Liikuntahalli on lentopallon liigaseura VaLePan kotisali.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos