Moda Villa muuttaa Torikeskukseen – ”Tuli oikein positiivisia kommentteja uudesta paikasta”

Muutto tuo vaateliikkeelle paremmin saavutettavammat liiketilat, mutta supistaa valikoimaa.

Moda Villa muuttaa Torikeskukseen Hesburgerin ja Zarillon väliseen liiketilaan.

17.1. 13:13

Vaateliike Moda Villa muuttaa Torikeskukseen. Nykyisissä tiloissaan Puistokadulla vuoden 2021 alusta lähtien toiminut liike muuttaa tiloihin, joissa aiemmin toimi urheiluliike Neon Sport. Liiketilan naapurissa toimivat Hesburger ja Zarillo.

”Idea muutosta tuli loppuvuodesta. Nykyinen tila on ollut haastava, kun ohikulkijoita ei ole juurikaan, vaan myymälään pitää lähteä varta vasten”, yrittäjä Mirva Vali sanoo.

Muuton myötä Vali toivoo yritykselle parempaa näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Puistokadun puoleinen sisäänkäynti on ollut hankala, kun se on piilossa porttikongissa.

”Pääsemme keskustaan ja saamme tilat, joihin asiakkaiden on helpompi tulla sisälle. Torikeskuksessa on kivat tilat, joihin pääsee sekä ostoskeskuksesta että torin puolelta. Se on hyvä, että torinkin puolelle on näyteikkuna.”

Moda Villan valikoima keskittyy muuton jälkeen vaatteisiin. Tältä Puistokadun myymälässä näytti alkuvuodesta 2021, juuri avaamisen jälkeen.

Muutto vähentää liikkeen neliöitä noin puolella, ja se vaikuttaa myös valikoimaan.

”Sisustuspuoli pienenee huomattavasti, ja jatkossa valikoimissa on pääasiassa vaatteita naisille ja miehille sekä jonkun verran lapsille.”

Tarkka muuttopäivä ei ole vielä tiedossa, mutta Vali toivoo, että muutto olisi mahdollisimman pian maaliskuun alussa, kun vuokrasopimus alkaa. Muuton aikaan myymälä on jonkin aikaa suljettuna.

Kun Mirva Vali laittoi maanantaina muuttomyynti-ilmoituksia liikkeen ikkunaan, ohikulkijat kyselivät uudesta osoitteesta.

”Tuli oikein positiivisia kommentteja uudesta paikasta. Siellä on ravintoloita, kahviloita ja muita kivijalkaliikkeitä lähellä, sekä kesällä vilkas tori.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos