Ehdokkaan kannattaa vastata Tyrvään Sanomien vaalikoneeseen viimeistään nyt – Vastaa, niin näyt

Eduskuntavaaliehdokkaiden kannattaa vastata Tyrvään Sanomien ja Sanoman vaalikoneeseen viimeistään tiistaina 14. helmikuuta. Ajoissa vastanneet ovat mukana vaalikoneessa silloin kun se julkaistaan lukijoille.

11.2. 10:00

Eduskuntavaalien ehdokkaita pyydetään vastaamaan Tyrvään Sanomien vaalikoneen kysymyksiin tiistaihin 14. helmikuuta 2023 mennessä. Ajoissa vastanneet ovat mukana vaalikoneessa silloin kun se julkaistaan lukijoille osoitteessa tyrvaansanomat.fi.

Sanoman lehdillä on käytössä yhteinen palvelu, jossa vastataan eduskuntavaalikoneen kysymyksiin. Mukana yhteistyössä ovat Tyrvään Sanomien lisäksi Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa ja paikallismedioita. Sanoman vaalikone tavoittaa merkittävän osan äänestäjistä.

Suuri osa ehdokkaista vastaa vaalikoneisiin, sillä ne vaikuttavat merkittävästi äänestyspäätöksiin. Vaalikone auttaa äänestäjää löytämään mieluisan ehdokkaan. Vaalikoneessa äänestäjä vastaa ajankohtaisiin ja arvoja koskeviin kysymyksiin ja näkee samalla, ketkä ehdokkaat ovat hänen kanssaan samaa ja ketkä eri mieltä asioista.

Jos olet ehdokas, mutta et ole vielä saanut pääsyä vastaamaan, toimi seuraavasti:

Puolueen ehdokas: ota yhteyttä omaan puolueeseesi.

Valitsijayhdistyksen ehdokas: pyydämme yhdistykseltä yhteydenottoa sähköpostilla osoitteeseen vaalikone@sanoma.fi.

Mitkä?

Eduskuntavaalit

Eduskuntavaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan. Pirkanmaalta valitaan 20 kansanedustajaa.

Ennakkoäänestys kotimaassa: keskiviikosta tiistaihin 22.–28.3.2023.

Vaalipäivä: sunnuntai 2.4.2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos