Huittisten Säästöpankkisäätiö jakaa noin 150 000 euroa apurahoja ja avustuksia – Näihin kohteisiin voit hakea

Haku jatkuu maaliskuun loppuun.

Huittisten Säästöpankkisäätiön apurahojen hakeminen alkaa. Tänä vuonna säätiön teemana on lasten ja nuorten mieli ja liikunta.

16.2. 19:00

Huittisten Säästöpankkisäätiö jakaa tänä keväänä toimialueelleen apurahoja noin 150 000 euron edestä. Apurahojen haku on käynnistynyt. Päätökset avustusten saajista säätiön hallitus tekee huhtikuun puolivälin jälkeen, kertoo säätiö tiedotteessaan.

Apurahoja voivat hakea muun muassa yhdistykset, työryhmät ja yksityishenkilöt entisen Huittisten Säästöpankin toimialueella. Alue kattaa Lounais-Pirkanmaalla muun muassa Sastamalan. Huittisten Säästöpankki on sulautunut Aito Säästöpankkiin, mutta säästöpankkisäätiö jakaa apurahoja entisen pankin alueella.

Viime vuonna säätiö jakoi avustuksina ja apurahoina runsaat 110 000 euroa noin 50 kohteeseen pienistä toiminta-avustuksista väitöskirjatutkimukseen ja opinnäytetöihin.

Haku jatkuu maaliskuun loppuun

Huittisten Säästöpankkisäätiön apurahojen keskitetty hakuaika alkoi 15. helmikuuta ja jatkuu maaliskuun loppuun. Säätiöltä voi hakea apurahoja myös maaliskuun jälkeen yksittäisiin hankkeisiin. Niitä varten säätiö on varannut muutamia kymmeniä tuhansia euroja.

Säätiö antaa apurahoja ja avustuksia tavoitteitaan tukeviin hankkeisiin. Niitä ovat säästäväisyyden edistäminen, taloudellisen kasvatuksen, kulttuurin, tieteen ja tutkimuksen tukeminen sekä hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen edistäminen. Tänä vuonna säätiö painottaa avustusten myöntämisessä lasten ja nuorten liikuntaan ja mieleen liittyviä hakemuksia.

Lisätietoja apurahahausta osoitteessa www.huittistensps.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos