Saskylle valtakunnallinen palkinto vahvasta ja joustavasta työelämäyhteistyöstään

Palkinnon jakavat Suomen Yrittäjät, Mestarikiltaneuvosto ja Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry.

Työ & Taito -palkinto julkistettiin ja kiertopalkinto luovutettiin 15. helmikuuta Helsingissä Suomen Yrittäjien koulutusjohdon foorumin yhteydessä.

15.2. 15:14

Sasky-koulutuskuntayhtymä on palkittu ammatillisen koulutuksen järjestäjille vuosittain jaettavalla valtakunnallisella tunnustuksella Työ & Taito -palkinnolla. Palkinto myönnettiin keskiviikkona 15. helmikuuta Helsingissä.

Työ & Taito -palkinto nostaa esille kädentaitoja, osaamista ja yrittäjyyttä. Palkitsemisen kriteerejä ovat muun muassa koulutuksen järjestäjän aktiivisuus ja innovatiivisuus työelämäyhteistyössä, yrittäjyyden tukemisessa sekä ammattitaidon hankkimisessa. Tänä vuonna erityisiä teemoja olivat muun muassa koulutuksen järjestäjän tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyö yritysten kanssa sekä kestävän kehityksen toteuttaminen oppilaitoksen toiminnassa ja yritysyhteistyössä.

Palkinnon jakavat vuosittain Suomen Yrittäjät, Mestarikiltaneuvosto ja Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry. Palkitsijoiden mukaan Saskyn toiminnassa näkyvät vahvasti kilpailun keskeisimmät kriteerit; oppisopimuskoulutusten laajuus, maahanmuuttajien osallistuminen oppisopimuskoulutukseen ja muuhun työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen, työelämäyhteistyö yritysten kanssa sekä kestävä kehitys oppilaitoksen toiminnassa ja yritysyhteistyössä.

Saskyn ansioksi todetaan myös, että koulutuskuntayhtymän työelämäyhteistyö on laajaa ja joustavaa; käytännön toimet syntyvät poikkeuksellisen nopeasti. Lisäksi oppisopimuskoulutus opiskelumuotona on johtanut palkitsijoiden mukaan erinomaiseen työllistymiseen.

Saskyn kuntayhtymäjohtaja Antti Lahden mukaan palkinto kannustaa ja innostaa eteenpäin.

”Kannustuksesta syntyy innostus ja uskon, että tämäkin palkinto omalta osaltaan innostaa meitä saskylaisia vahvistamaan entisestään työelämän kanssa tapahtuvaa vuoropuhelua”, Lahti toteaa Saskyn tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos