Joutsenten Reitti rahoittaa Sastamala Pride -tapahtumaa, partiolaisten retkikeittiön hankintaa ja kanoottia kyläseuralle

22.2. 12:00

Leader Joutsenten reitin hallitus hyväksyi rahoituksen uusille Nuoriso-Leader-hankkeille.

Sastamala Pride -kollektiivi järjestää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen Pride-tapahtuman ensimmäisen kerran Sastamalassa lauantaina 1.7.2023. Tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä ja tarjota paikallisille vähemmistöihin kuuluville sekä heidän tukijoilleen turvallinen tila ja yhteisö. Tapahtuma sisältää piknik-tyylisen puistojuhlan, erilaisia esityksiä sekä illan päättävän ilmaiskonsertin.

Vammalan Nuotiosiskot -partiolippukunta päivittää retkikeittiönsä varustuksen. Retkikeittiö on eri-ikäisten partioryhmien retki- ja leirikäytössä. Uusi retkikeittiö kaasupolttimineen ja kylmälaukkuineen mahdollistaa myös lippukunnan osallistumisen kansainväliselle partioleirille Alankomaissa tulevana kesänä.

Kiikan Jokisivun Kyläseuran nuoret hankkivat kanootin, jolla nuoret pääsevät Kokemäenjoelle melontaretkille. Kyläseuralla on omistamansa Lauttapirtin kohdalla rantaa, josta on lainakanooteilla lähdetty vesille ennenkin. Oma kanootti nuorten käytössä mahdollistaa melontaharrastuksen lisäämisen.

Neljäs rahoitettava hanke on Huittisissa.

Nyt hyväksyttyjen Nuoriso-Leader-hankkeiden kustannukset ja julkinen tuki ovat yhteensä 2768 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos