Sastamalan vaalitori kokoaa ehdokkaat ja äänestäjät yhteen – Mitä haluaisit kysyä? Katso paneeli suorana tai tule paikalle

Vaalitorin paneelissa ja Hyde Park -puheenvuoroissa ääneen pääsevät kaikki paikalla olevat ehdokkaat Pirkanmaalta. Vaalipaneelissa mukana on kahdeksan sastamalalaisehdokasta. Tässä jutussa voit jättää ehdotuksia yleisökysymyksiksi.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 22. maaliskuuta. Sastamalassa voit äänestää jälleen ennakkoon drive in -pisteellä, kuten tässä arkistokuvassa vuodelta 2021. Sastamalalaisiin ja muihin Pirkanmaan ehdokkaisiin pääsee tutustumaan Sylvään koulun vaalitorilla ja -paneelissa 9. maaliskuuta.

28.2. 18:00

Eduskuntavaalit lähestyvät ja ehdokkaiden kampanjointi kiihtyy. Tiedätkö jo, ketä äänestät ja millä perusteella ehdokkaasi valitset?

Täyskattauksen vaaliasiaa ja ehdokkaiden mielipiteitä kuulet Sastamalan vaalitorilla 9. maaliskuuta. Tapahtuma kokoaa Sylvään koulun aulaan ja auditorioon eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaita niin Sastamalasta kuin kauttaaltaan eri puolilta Pirkanmaata.

Vaalitoritapahtuman järjestelyistä vastaavat sastamalalaiset puoluetoimijat. Mukana järjestelyissä on myös Tyrvään Sanomat.

Kahvia, ehdokkaita ja paneeli

Vaalitori esittelee eduskuntavaaliehdokkaita monin eri tavoin. Sylvään koulun aulatilassa pääset kahvittelemaan ja tapaamaan Pirkanmaan vaalipiirin ehdokkaita sekä keskustelemaan heidän kanssaan.

Vaalipaneelissa Sylvään auditoriossa tentattavana on yksi ehdokas kustakin eduskuntapuolueesta. Sastamalalaisehdokkaista mukana ovat Arto Satonen kokoomuksesta, Jenni Jokinen sosiaalidemokraateista, Leena Saarela vasemmistoliitosta, Pertti Hakanen keskustasta, Pirjo Raunio kristillisdemokraateista, Miko Bergbom perussuomalaisista, Wilhelm von Nandelstadh rkp:stä ja Harri Lindroos liike nytistä.

Vihreillä ei ole omaa ehdokasta Sastamalasta, ja paneelipenkkiin istuu nokialainen Kaisa Räsänen.

Vaalipaneelin juontaa Tyrvään Sanomien päätoimittaja Hanna Pihlajamäki.

Myös yleisöllä on mahdollisuus kysyä. Mitä sinä haluaisit ehdokkailta tietää? Jätä ehdotuksesi yleisökysymykseksi Tyrvään Sanomien verkkosivuilla osoitteessa: www.tyrvaansanomat.fi tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus.tyrvaansanomat@sanoma.fi. Yleisökysymyksiä voidaan esittää ehdokkaille vaalipaneelissa tai erikseen vaaleja edeltävissä jutuissa.

Hyde Park -puheenvuorot paneelin päätteeksi

Vaalipaneelin päätyttyä ääneen pääsevät kaikki halukkaat ehdokkaat. Hyde Park -tyylisessä tilaisuudessa kukin ehdokas saa käyttää 2 minuutin puheenvuoron yleisön edessä.

Tyrvään Sanomat lähettää sekä paneelikeskustelun että Hyde Park -osuuden suorana lähetyksenä verkkopalvelussaan.

Vaalitori Sylvään koululla 9. maaliskuuta. Puolueiden ehdokkaat tavattavissa vaalitorilla ja kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen Sylvään aulassa. Vaalipaneeli noin kello 18.15 alkaen Sylvään auditoriossa ja Tyrvään Sanomien verkkopalvelussa suorana lähetyksenä. Vaalipaneelin jälkeen ehdokkaiden Hyde Park -puheenvuorot.

Lue lisää: Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi – Tyrvään Sanomien vaalikone on nyt auki

Lue lisää: Vaalikone: Näissä asioissa sastamalalaiset ehdokkaat eroavat toisistaan – Ympäristön etu vai talouskasvu, leikkauksia palveluihin vai lisää veroja?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos