Tässä ei ensi viikolla enää pysäköidä – Vammalan tori muuttuu kokonaan työmaa-alueeksi

Remontti on edennyt pakkasista huolimatta suunnitellussa aikataulussa.

Vammalan torin remontti on edennyt vaiheeseen, jossa pysäköinti suljetaan koko torialueelta. Vielä torstaina torilla oli jonkin verran pysäköintitilaa Torikeskuksen edustalla.

16.3. 9:44

Vammalan torille pysäköineet autoilijat joutuvat etsimään uuden parkkipaikan ajoneuvoilleen ensi maanantaista 20. maaliskuuta lähtien. Viime syksystä asti käynnissä ollut toriremontti laajenee nyt varsinaiselle torialueelle kauttaaltaan ja tori muuttuu kokonaisuudessaan työmaa-alueeksi, kertoo Sastamalan kaupunki Facebook-päivityksessään.

Torikeskuksen edustan Torikatu pysyy edelleen auki esimerkiksi invatakseille.

Torikauppaa käydään alueella remontista huolimatta. Maaliskuun alusta myyntialue on sijainnut torin Aittalahdenkadun puoleisella pysäköintialueella ja toripuistossa. Näin jatkuu suunnitelmien mukaan kesäkuun loppuun asti.

Toripäivät Vammalassa ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Lue lisää: Torin myynti- ja parkkialue pienenee kohta – Video ja kuvat: Tältä alue näyttää nyt yläilmoista, maan tasalta ja yksityiskohtaisissa suunnittelukuvissa

Kaupunki kertoo julkaisussaan, että toriremontin valmistumisen aikataulu on pysynyt suunnitelmien mukaisena, vaikka talvi on jatkunut kylmänä pitkään. Parhaillaan torin ja Puistokadun välisellä alueella vaihdetaan massoja, asennetaan graniittista tukimuuria ja siirretään kaiteita.

Seuraavana edessä on sähkökalusteiden ja jätteiden syväkeräysastioiden asennuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos