Onko oma ehdokkaasi selvillä? – Koostimme kaikkien Sastamalasta eduskuntaan pyrkivien haastattelut tähän juttuun

Tutustu kymmenen ehdokkaan ajatuksiin heidän haastatteluissaan.

Sastamalassa ehdokkaisiin voi tutustua muun muassa Vammalan torilla, johon on keskitetty eduskuntavaalien ehdokasmainontaa.

Eduskuntavaalien ratkaisuhetket lähestyvät. Ennakkoäänestys on käynnissä 22.-28. maaliskuuta ja varsinainen vaalipäivä 2. huhtikuuta.

Sastamalasta eduskuntaan pyrkii kymmenen ehdokasta Pirkanmaan vaalipiiristä.

Koostimme tilaajillemme tähän juttuun Tyrvään Sanomissa julkaistut ehdokashaastattelut kaikista sastamalalaisehdokkaista.

Miko Bergbom

Lue lisää: Kunta- ja aluevaalien ääniharava haluaa muutosta nykymenoon ja vertaa valtion velkaantumista noloon asiaan: ”Se lämmittää hetken, mutta kohta tulee kylmä”

Pertti Hakanen

Lue lisää: Vammaskosken sillalla on Pertti Hakaselle erityinen merkitys: ”Olen kokenut elämässäni paljon viime vuosien aikana”

Taina Hollo

Lue lisää: Kommunisti Taina Hollo asuu yksinään lähes satavuotiaassa pirtissä Rautaniemessä – ”Autoilu suurissa kaupungeissa pitää saada luvanvaraiseksi”

Jenni Jokinen

Lue lisää: Demareiden ehdokas uudistaisi sosiaaliturvaa: ”hyvin haastavaa elää tukiviidakossa” – Tällaisen tulorajan hän arvioi keskituloiselle

Harri Lindroos

Lue lisää: Liike nytin ensikertalainen haluaa kaikki työikäiset töihin: ”Hyysäämistä ja paapomista on liikaa”

Wilhelm von Nandelstadh

Lue lisää: ”Kova oikeisto puhuu, että pitää vain leikata” – Kaltsilan kartanon isäntä haluaa verottaa kuluttamista

Pirjo Raunio

Lue lisää: Joutenolon sijasta töihin – Näistä etuuksista kristillisten Pirjo Raunio olisi valmis leikkaamaan

Leena Saarela

Lue lisää: ”Ei leikata niiltä, joilla menee jo heikosti” – Leena Saarela haluaa verottaa yrityksiä ja suurituloisia nykyistä enemmän

Aleksi Sandroos

Lue lisää: Keskustanuorten puheenjohtaja leikkaisi juustohöylällä, mutta nämä kohteet hän haluaa jättää rauhaan – ”Se on täyttä typeryyttä”

Arto Satonen

Lue lisää: Arto Satosella on edessään melkoinen rupeama ennen vaaleja, jos aikeet toteutuvat – vaalikrääsää konkaripoliitikko ei tällä kertaa jaa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos