Valvontakamera kuvasi, kun varas työnsi moottoripyörää peräkärrynsä kyytiin Sastamalassa, katso kuvat – Poliisi kaipaa nyt vihjeitä

Valvontakamera tallensi tekijän ja hänen ajoneuvonsa, kun Sastamalasta Tyrväänkadulta varastettiin lauantaina 22. huhtikuuta aamuyöllä kevytmoottoripyörä.

Valvontakameran kuvissa näkyy, miten tekijä työntää kevytmoottoripyörää ajoneuvonsa kyytiin.

Autotallin nurkalle jätetty kevytmoottoripyörä päätyi varkaan matkaan lauantaina 22. huhtikuuta Sastamalassa. Varkaus tapahtui aamuyöllä kello 5.30 aikaan Tyrväänkadulla.

Talon asukkaat huomasivat varkauden seuraavana aamuna ja alkoivat selvittää asiaa. Valvontakamerakuvista selvisi ajopelin kohtalo. Husqvarna-merkkinen kevytmoottoripyörä oli työnnetty peräkärryn lavalle ja viety pois. Avaimia moottoripyörässä ei ollut ja niitä tekijä ei saanut mukaansa.

Varkaan matkaan lähti Husqvarna-merkkinen vuoden 2011 mallin kevytmoottoripyörä, jonka rekisterinumero on 64-VHP.

Rikoskomisario Panu Rautio Sisä-Suomen poliisista vahvistaa, että tekijä ja teossa käytetty ajoneuvo tallentuivat valvontakameralle. Kuvien mukaan tekijä oli liikkeellä mustalla Audilla ja peräkärry, johon moottoripyörä nostettiin, oli Ma-Ka-merkkinen.

Poliisi toivoo vihjeitä tapahtuneesta tai havaintoja moottoripyörästä vihjesähköpostiinsa osoitteeseen: vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Tekijän kulkuneuvo tallentui kameralle.

Tekijä oli liikkeellä mustalla Audilla, jonka perässä oli Ma-Ka-peräkärry.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos