Sastamalan valtuusto päättää uimahallin paikasta ja kaupunginhallituksen kokoonpanosta – Katso kokous suorana maanantaina

Tyrvään Sanomat näyttää Sastamalan kaupunginvaltuuston kokouksen suorana lähetyksenä tässä jutussa maanantaina 15. toukokuuta kello 18 alkaen.

Sastamalan kaupunginvaltuusto kokoontuu poikkeuksellisesti Sylvään koulun 2. kerroksessa luokissa 250-252. Yleensä kokoukset ovat auditoriossa.

Sastamalan kaupunginvaltuusto päättää tulevana maanantaina niin uuden uimahallin sijoituspaikasta kuin kaupunginhallituksen ja -valtuuston pomopaikoista seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Valtuusto kokoontuu toukokuun kokoukseensa maanantaina 15. toukokuuta. Kokous alkaa kello 18 Sylvään koululla.

Voit seurata kokousta alle avautuvasta upotuksesta. Lähetyksestä vastaa Sastamalan kaupunki.

Kaupunginvaltuustossa esillä on muun muassa Sastamalan uimahallin sijaintipaikka. Kaupunginhallitus esittää, että uimahalli rakennetaan Sylvään koulun tontille ja että Sylvään liikuntahalli sijoitetaan uimahallin yhteyteen.

Lue lisää: Uimahalli Sylväälle, esittää kaupunginjohtaja Malmberg – Kaupunginhallitus käsittelee asiaa tiistaina

Valtuusto käsittelee myös Vammalan aseman alikulun ja siihen liittyvän suunnittelun kallistuneita kustannuksia. Kaupungin pitää sitoutua aiemmin kaavaillun 220 000 euron sijaan noin 450 000 euron suunnittelukustannuksiin vuosina 2023-2025.

Lue lisää: Vammalan aseman alikulun ja ratatöiden suunnittelun hintalappu kaksinkertaistui – Kilpailutuksessa ei yhtään tarjousta

Kaupunginvaltuusto valitsee myös vastuuhenkilöitä seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajiston pestit sekä kaupunginhallituksen 11 jäsenpaikkaa ovat jaossa toimikaudelle, joka alkaa kesäkuun 2023 alusta ja jatkuu toukokuun 2025 loppuun.

Ainakin yksi henkilövaihdos kaupunginhallitukseen on tulossa, sillä Miko Bergbom (ps.) on anonut eroa sekä kaupunginvaltuustosta että -hallituksesta.

Lue lisää: Miko Bergbomin tilalle kaupunginvaltuustoon nousee ensimmäinen varajäsen – kaupunginhallituksen jäsenet valitaan uudelleen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos