Poliisilla lisätietoja Sastamalan traktorivarkaudesta: Tekijä pyysi ensin polttoainetta Kiikoisissa ja yritti sitten kaupata Laviassa

Varastettu traktori on väriltään sininen. Kuvasta poiketen siitä puuttuu etupainoteline.

Poliisi on saanut lisätietoja Sastamalan Kaukolantieltä helatorstaina varastetusta Ford-traktorista ja sen perässä olleesta klapikoneesta. Sininen Ford 8210 -merkkinen traktori varastettiin helatorstaina aamuyöllä Kaukolantien varresta.

Traktorin perässä oli Palax-merkkinen klapikone.

Rikoskomisario Antti Leppilahti Sastamalan poliisiasemalta kertoo, että poliisi on saanut tekijästä ja traktorista kaksi silminnäkijähavaintoa teon jälkeen.

Torstaiaamuna kuljettaja pysähtyi Kiikoisissa Myllysillantiellä ja pyysi traktoriin talosta polttoainetta. Tämän jälkeen tekijästä tehtiin toinen havainto Lavian puolelta, kun tämä yritti kaupata traktorin perässä ollutta klapikonetta eteenpäin.

Kauppoja ei tullut ja tekijä jatkoi matkaansa. Tämän jälkeen poliisilla ei ole tekijästä, traktorista tai klapikoneesta havaintoja.

Poliisi on puhuttanut silminnäkijöitä, mutta tekijästä ei ole kunnollisia tuntomerkkejä.

”Sellaisia ei ole, että voisi sanoa, millainen kaveri oli kyseessä.”

Poliisin mukaan tekijää on todennäköisesti kiinnostanut traktoria enemmän juuri sen perässä ollut klapikone, joka on helpompi muuttaa rahaksi. Tällaiset rikokset ovat Leppilahden mukaan tyypillisiä.

”Tälläkin hetkellä on 2-3 juttua, joissa on viety vastaavia työkoneita.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos