Sastamalassa kaksi yleisötilaisuutta tuulivoimalahankkeista

Ajoksenkankaan ja Kärmekallion tuulivoimalahankkeista pidetään yleisötilaisuudet kesäkuussa.

Sastamalassa järjestetään kesäkuussa kaksi eri yleisötilaisuutta kaupunkiin suunnitelluista tuulivoimalahankkeista.

Ensimmäinen yleisötilaisuus koskee Ajoksenkankaan tuulivoimayleiskaavaa. Kyseessä on Äetsän ja Ylistenjärven välinen metsäalue. Kaava-alueelle sijoittuu noin 156 kiinteistöä. Alustavien suunnitelmien mukaan sinne voi tulla 7-12 voimalaa.

Hankkeesta järjestetään yleisötilaisuus 14. kesäkuuta Kiikan nuorisotalossa. Kahvitarjoilu alkaa kello 17 ja varsinainen tilaisuus kello 17.30. Osoite on Törmätie 8.

Ajoksenkankaan hankkeen takana on Elements Suomi Oy.

Ajoksenkankaan tuulivoima-alueen alustava rajaus.

Kärmekalliosta juhannusviikolla

Toinen yleisötilaisuus koskee Kärmekallion alueen tuulivoimayleiskaavaa. Kaava laaditaan Myllymaan ja Hongistonmaan väliselle alueelle ja kaava-alueelle sijoittuu 68 kiinteistöä. Alustavien suunnitelmien mukaan alueelle olisi tulossa seitsemän voimalaa.

Hankkeesta järjestetään yleisötilaisuus 20. kesäkuuta Kiimajärven kylätalossa. Kahvitarjoilu alkaa kello 17 ja varsinainen tilaisuus kello 17.30. Osoite on Kiimajärventie 3.

Kärmekallion hankkeen takana on Eurowind Energy Oy.

Kärmekallion tuulivoima-alueen alustava rajaus.

Kirjalliset mielipiteet

Kummankin hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa koskevat kirjalliset mielipiteet tulee jättää viimeistään 30. kesäkuuta joko sähköisesti osoitteeseen: sastamala@sastamala.fi tai postitse osoitteeseen Sastamalan kaupunki, maankäyttö, PL 23, 38201 Sastamala.

Mielipiteeseen pyydetään kirjoittamaan kumpaa hanketta mielipide koskee ja selkeästi se, mitä osallistumis- ja arviointisuunnitelman kohtaa kommentti koskee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos