Sastamalan vihreitten uusi puheenjohtaja opiskeli maailmalla ja asettui sitten perheineen Mouhijärvelle – lähtee nyt kylille kuuntelemaan kuntalaisia

Vihreä Sastamala jalkautuu kyliin kuuntelemaan kuntalaisten huolia ja toiveita.

Jarmo Sunnari on Sastamalan vihreitten uusi puheenjohtaja.

Sastamalan vihreitten uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jarmo Sunnari (YTM, eMBA) Mouhijärveltä.

Nokian Renkailla työskentelevällä Sunnarilla on tutkinnot muun muassa kansainvälisen politiikan tutkimuksesta Tampereen yliopistosta, Executive Master of Business Administration Hull’in yliopistosta Iso-Britanniasta ja Eurooppa-tutkimuksen diplomi Kentin yliopistosta Iso-Britanniasta.

Sunnarilla on kokemusta sääntelystä ja päätöksenteosta sekä Euroopan unionissa että kansallisella tasolla useassa maassa.

48-vuotias Sunnari asuu Mouhijärvellä vaimonsa ja leikki-ikäisen lapsensa kanssa. Hän on tuttu myös Liikuntakeskus Pinkistä, missä ohjaa ryhmäliikuntaa.

Tulevan kauden aikana Vihreä Sastamala tulee uuden puheenjohtajansa johdolla järjestämään sarjan tilaisuuksia eri puolilla Sastamalaa kansalaisten huolien ja toiveiden kuuntelemiseksi.

Tavoitteena on kehittää Sastamalaa viihtyisämmäksi, toimivammaksi, turvallisemmaksi ja ekologisesti kestävämmäksi kotikaupungiksi niin nykyisille kuin tulevillekin asukkaille.

Vihreän liikkeen perustana ovat arvot: ekologinen kestävyys, tasa-arvo, kansalaisvapaudet sekä rauhanomainen pyrkimys konfliktinratkaisuun. Yhdistyksen kunnianhimona on löytää tämän päivän ongelmiin kestäviä ratkaisuja niin ihmisten, talouden, ympäröivän luonnon kuin tulevien sukupolvienkin näkökulmasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos