Täältä varastetut sähköpyörät löytyivät – Arvokkain pyörä on yhä kateissa

Sastamalan keskustassa sijaitsevassa pyöräliikkeessä kävi varkaita keskiviikon vastaisena yönä. Epäillyt tekijät jäivät kiinni heti seuraavana aamuna.

Tämän näköinen Tunturi eMax fullfat -sähköpyörä on yhä kateissa. Pyörä varastettiin Nettomatista Sastamalan keskustasta keskiviikon vastaisena yönä.

Pyöräliike Nettomattiin murtautuneet epäillyt tekijät jäivät yleisövihjeen perusteella kiinni heti murron jälkeisenä aamuna.

Epäillyt tekijät olivat herättäneet huomiota paikallisella huoltoasemalla aikaisin keskiviikkoaamuna. Paikalle oli soitettu poliisi.

Itsenäisyydentiellä sijaitsevasta pyöräliikkeestä vietiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kolme arvokasta sähköpyörää ja niiden tarvikkeita. Yhden pyörän arvo on noin 6 000 euroa.

”Liikkeen kolme kalleinta pyörää. On tiedetty mitä haetaan”, sanoo yrittäjä Kari-Matti Järvinen.

Kaksi pyöristä löytyi keskiviikkona, toinen Pesurinkadulta ja toinen muutaman sadan metrin päästä tästä. Arvokkain pyörä, Tunturi eMax täysjousitettu sähköpyörä oli kateissa edelleen torstaiaamuna.

”Poliisi toi myös kassillisen varastettuja pyörien tarvikkeita. Latureita ja akkujen avaimia on edelleen kateissa”, Järvinen kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos