Keksi mainoslause Sastamalan tienvarsitauluihin – kisa käynnistyy nyt!

Sastamala uusii valtateiden tienvarsitaulunsa syksyllä. Nykyisten lisäksi tulee kaksi uutta taulua.

Sastamalan kaupunki
Keksi mainoslause Sastamalan tienvarsitauluihin – kisa käynnistyy nyt!

Mikä mainoslause houkuttelisi poikkeamaan tai vaikka jäämään Sastamalaan? Ehdota omaasi kesäkisassa.

Hanna Pihlajamäki

Mikä mainoslause kuvaa Sastamalaa, synnyttää iloista mieltä ja jää ohiajavan mieleen? Tällaista lausetta Sastamalan kaupunki etsii nyt kesäkisassa yhteistyössä Tyrvään Sanomien ja Alueviestin kanssa.

Kisan tavoitteena on löytää kaupungin suuriin tienvarsimainoksiin uusia ja iskeviä mainostekstejä.

Haussa omaperäinen, mieleenpainuva ja poikkeamaan kehottava mainoslause

Sastamalan kaupungilla on teiden varsilla tällä hetkellä kolme tienvarsitaulua. Ne sijaitsevat niin sanotussa Mottisen mutkassa Sastamalantien varressa sekä V. Hukkanen Oy:n ja Tyrväänkylän kohdalla valtatie 12:n varressa. Taulut ovat vuodelta 2010.

Kaupungin viestintäpäällikön Johanna Kurkikankaan mukaan taulut uusitaan tänä syksynä. Samalla niihin halutaan ideoida uudet mainostekstit.

–Nykyiset taulut ovat huonossa kunnossa. Haluamme myös uudistaa nykyisiä tekstejä, Kurkikangas toteaa.

Kurkikankaan mukaan hyvä teksti on lyhyt, omaperäisyydessään ohiajavan mieleen jäävä, paikkakuntaa kuvaava ja iloista mieltä viljelevä. Eduksi on myös se, jos teksti houkuttelee poikkeamaan tai tulemaan kaupunkiin jäädäkseen.

–Tärkein asia olisi, että lause olisi mieleenpainuva.

Kaksi uutta tienvarsitaulua, toinen Kiikoisiin

Uusia tienvarsitauluja tulee kaikkiaan viisi. Nykyisten taulujen lisäksi yksi tienvarsitaulu sijoitetaan Kiikoisiin valtatie 11:n varteen ja toinen mahdollisesti Häijääseen.

Taulujen visuaalinen ilme noudattelee väritykseltään Sastamalan kaupungin graafista ohjeistusta, mutta esimerkiksi taulujen kuvitus riippuu pitkälti valittavasta mainoslauseesta. Kurkikangas arvioi, että uudet tienvarsitaulut asennetaan paikoilleen syyskuussa.

Tienvarsitaulujen lisäksi kaupunki on uusimassa myös levähdyspaikkojen kartta-/infotauluja. Levähdysalueiden uudet infotaulut asennettaneen vielä elokuun lopussa.

Näin osallistut kesäkisaan!

Mainoslausekilpailu alkaa 8. heinäkuuta ja päättyy 13. elokuuta. Voit osallistua kisaan jättämällä ehdotuksesi alla olevasta linkistä.

Tee ehdotuksesi ja osallistu kisaan - Klikkaa tästä!

Voittajatekstin keksijälle on luvassa ämpäri. Voittosangossa on muun muassa VaLePan kausikortti, Tyrviksen tilausjakso sekä pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon ja Pukstaaviin. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi vapaalippupaketteja Herra Hakkaraisen taloon, VaLePan peliin ja Pukstaaviin.

Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat Hanna Arve-Talvitie VaLePasta, Johanna Kurkikangas Sastamalan kaupungilta, Hanna Pihlajamäki Tyrvään Sanomista, Ursula Lumme Sastamalan kaupungilta, Jari Moisio Vammalan yrittäjistä, Päivi Mäki-Kerttula Sastamalan kaupungilta, Maija Latva Alueviestistä ja Marko Vesterbacka Kustannusliike Wareliasta.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    uimahalliton Sastamala

  • Nimetön

    Käänny vielä kun voit.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio