Leipomo Rosetti konkurssiin - kuusi työntekijää irtisanotaan, jos jatkajaa ei löydy

Sastamalassa pitkään leipomoalalla toiminut Vammalan Rosetti Oy asetettiin maanantaina konkurssiin.

Yrityksen palveluksessa on kuusi henkilöä, joiden työsuhteet on irtisanottu päättymään huhtikuun lopussa.

Pesänhoitajan, asianajaja Risto Tuorin alustavan arvion mukaan leipomon toiminta päättyy silloin, ellei sille löydy jatkajaa.


Kommentit (4)

  • Kävin

    toisinaan, vaikka kyllä myös naapuri leipomossakin asioin. Rosetti oli pieni ja intiimi kahvila leipomonsa ohessa, tarpeellinen monelle. Mielipiteeni on, olisiko jotain pitänyt tehdä oikein, sitä vastoin että on tehty väärin yrityksen luotsaamisessa? Viimeisimmän omistaja vaihdoksen jälkeen?Henkilöstö asiakaspalvelussa on ollut ystävällistä ja tuotteet kohtuullisia. Tuskin ainakaan kilpailutilanteeseen kaatuu, koska oli oma selkeä väylä valittuna markkinoilla?

  • Nimetön

    Olisikohan yritksen pitänyt aikaisemmin kokeilla myös lauantai aukioloja ? Työssäkäyvät eivät aina ehdi arkisin. Joka tapauksessa harmin paikka, tuotteet olivat hyviä ja palvelu ystävällistä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio