Maire Villo toivoi kuulemistilaisuutta Keikyän koulun myynnistä – Kaupunginhallitus hylkäsi oikaisuvaatimukset

Hanna Pihlajamäki
Maire Villo toivoi kuulemistilaisuutta Keikyän koulun myynnistä – Kaupunginhallitus hylkäsi oikaisuvaatimukset

Entiseen Keikyän kouluun perustetaan päihdeongelmaisten lastensuojeluyksikkö.

Mika Lampi

Sastamalan kaupunginhallitus on hylännyt Keikyän entisen koulukiinteistön myynnistä tehdyt oikaisuvaatimukset.

Kaupunginhallituksen jäsen Maire Villo (ps) ehdotti, että päätökseen lisättäisiin toivomus kuulemistilaisuuden järjestämisestä vielä ennen kauppakirjan allekirjoittamista. Ehdotus raukesi, koska kukaan muu hallituksen jäsen ei sitä kannattanut.

Sastamalan kaupunki myi entisen koulukiinteistön elokuussa tamperelaisyhtiö Abnoy oy:lle, joka on ilmoittanut perustavansa sinne päihdeongelmaisten lastensuojeluyksikön.

16 keikyäläisen allekirjoittamassa oikaisuvaatimuksessa vaadittiin, että myyntipäätös perutaan ja lastensuojeluyksikön toiminnalle ei anneta rakennukseen toimilupaa.

Allekirjoittajat ovat huolissaan pienten lasten turvallisuudesta, koska jatkossa päihdeongelmaisia nuoria liikkuu alueella. Ajatuksena tällainen hoitoyksikkö lasten koulutien varrella on pelottava.

Myös keikyäläisen Hi Tech Polymersin pääomistaja Aulis Kulmala teki kaupungille oikaisuvaatimuksen koulukiinteistön myyntipäätöksestä. Hän on yrittänyt ostaa koulukiinteistöä teollisuusyrityksensä käyttöön. Kulmala vaati, että kaupunginhallitus ottaisi asian uudestaan käsiteltäväkseen, jotta asialle saataisiin oikeudenmukainen päätös.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Milloin Maire on Äetsään muuttanut?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio